Προφίλ

To Loud Radio 88,8 ιδρύθηκε το 2000 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Πρόκειται για ένα ραδιόφωνο που ειδικεύεται στην ξένη μουσική. Με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό καλύπτει όλη την κεντρική Ελλάδα και παρέχει μερική κάλυψη στους νομούς:  ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΚΟΖΑΝΗΣ.

Απευθύνεται σε ηλικίες από 15 έως 45 μιας και το πρόγραμμα του είναι πολυμορφικό, στηρίζεται στην ξένη μουσική και περιλαμβάνει όλες τις εκφράσεις και τα ρεύματα της ξένης δισκογραφίας. Μεταδίδει ό,τι πιο καινούργιο παράγει η ξένη δισκογραφία ενω το πρόγραμμά του χωρίζεται σε ζώνες που προσελκύουν και μεγαλύτερες ηλικίες.

Τεχνολογία

Το Loud Radio είναι ένα ραδιόφωνο που ακολουθεί το πνεύμα της εποχής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ψηφιακό εξοπλισμό.
Με συστήματα επεξεργασίας ήχου ευρωπαϊκών προδιαγραφών, και πλήρη λογισμικό σύστημα που δίνει τη δυνατότητα στο διαφημιστικό τομέα του σταθμού να παρακολουθεί τα πάντα για τους διαφημιζόμενους, να ενημερώνεται από το σύστημα για την χρονική διάρκεια, καθώς επίσης και για την εκτέλεση του εκπεμπόμενου διαφημιστικού.

Το Loud Radio 88,8 δίνει ώθηση στο διαδικτυακό κομμάτι του, με δυναμικές σελίδες και εύκολη ακρόαση σε όλες τις άκρες της γης, επεκτείνει τις δραστηριότητες του στο χώρο του ψηφιακού ραδιοφώνου, ετοιμάζει με προσοχή μια νέα πρόταση για ένα ραδιόφωνο που θα εκπέμπει αποκλειστικά στο διαδίκτυο και διευρύνει το φάσμα των συνεργασιών του με σημαντικά ραδιόφωνα και φορείς του εξωτερικού σε μια προσπάθεια να καταργήσει κάθε διαχωριστική γραμμή και να ανοίξει ακόμη περισσότερους διαύλους επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Διαφήμιση

Το Loud Radio 88,8 ακολουθεί πάντα την πολιτική, των ελάχιστων διαφημίσεων με ποιοτικά spots, ώστε να υπάρχει πάντα ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Για την επίτευξη αυτού συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες παραγωγής διαφημιστικών spots που έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία, η οποία προήλθε από συνεργασία με μεγάλους καταξιωμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδος.
Η χρονοχρέωση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της διαφήμισης, διότι δίνει την δυνατότητα σε μικρές επιχειρήσεις να προβληθούν με χαμηλό κόστος, επιλέγοντας μικρά και έξυπνα spots. Το διαφημιστικό team του σταθμού φροντίζει για την σωστή ταξινόμηση των διαφημίσεων για να αποφεύγονται λάθη στα διαφημιστικά breaks του σταθμού, όπως για παράδειγμα τη μετάδοση όμοιων εταιριών.
Το Loud Radio 88,8 είναι ο πρώτος σταθμός που δημιούργησε ειδικά ένθετα όπως: power play, loud classic, 3 δημοφιλέστερα tracks, dance tracks κ.α., όλα ιδιαίτερου ύφους και ποιότητας, ‘ενθετα τα οποία αποτελούν σήμερα με τις χορηγίες τον καλύτερο τρόπο προώθησης προϊόντων.