Ο MARK. F. ANGELO … Αυτή τη φορά διασκευάζει την αγαπημένη επιτυχία των TRAVIS – “Sing” , συνδυάζοντας υπέροχα γυναικεία φωνητικά με Deep House στοιχεία.

Ο MARK. F. ANGELO, είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος μουσικός παραγωγός που από πολύ νωρίς ξεχώρισε στην καριέρα του, κερδίζοντας το 2011 το βραβείο MTV BEST GREEK ACT με την μεγάλη επιτυχία “Far From Everything” σε συνεργασία με τη Shaya στα φωνητικά.

Την ίδια χρονιά, κάνει την έναρξη της συναυλίας του David Guetta σε ένα Οpen-Αir Show στο Montenegro, ενώ ένα χρόνο μετά η επιτυχία με τίτλο “Καλώς σας Βρήκα” με ερμηνευτή το Γιώργο Μαζωνάκη και μουσική του Mark F. Angelo, ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια YouTube views και έφτασε στην κορυφή των ραδιοφωνικών Charts!

Το 2016 έγραψε το μουσικο θέμα για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 Κύπρου “Mamma Mia”, ενώ το 2017 χαρίζει 3 επιτυχίες στην αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου, με την οποία παρουσιάστηκαν live στο Amita Motion Festival 2017.

Στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες μεταξύ των οποίων ξεχώρισε ιδιαίτερα το single ” Till The Sun Comes Up ” με πάνω από 3,5 εκατομμύρια Spotify Streams.

Αυτή τη φορά διασκευάζει την αγαπημένη επιτυχία των TRAVIS – “Sing” . Συνδυάζοντας υπέροχα γυναικεία φωνητικά με Deep House στοιχεία, ο MARK. F. ANGELO φαίνεται να δημιουγεί μια εκ νέου επιτυχία που θα αγαπηθεί πολύ.

Το τραγούδι κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου σε Ελλάδα και Κύπρο και ταυτόχρονα σε πολλές χώρες του κόσμου: Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Σκανδιναβία, Ισραήλ κ.ά, και μάλιστα από πολύ σημαντικα Labels όπως SONY, WARNER, MAGIC/UNIVERSAL κ.λ.π.

SHARE: