Έπειτα από δύο χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα, η Kacey Musgraves συστήνει στο παγκόσμιο κοινό το τελευταίο της επίτευγμα, το οποίο φέρει τον τίτλο “Golden Hour”.

Η 29χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της country μουσικής, Kacey Musgraves, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει μεγάλο ταλέντο τόσο ερμηνευτικά όσο και στιχουργικά.

Η δροσερή αυτή παρουσία έχει στο παρελθόν τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, με την τελευταία να είναι η “Very Kacey Christmas”, η οποία κυκλοφόρησε το 2016.

Έπειτα από δύο χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα, η Kacey Musgraves συστήνει στο παγκόσμιο κοινό το τελευταίο της επίτευγμα, το οποίο φέρει τον τίτλο “Golden Hour”.

Ο εν λόγω δίσκος έγινε διαθέσιμος σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα, streaming εφαρμογές και δισκοπωλεία στις 30 Μαρτίου, υπό τη μέσω της δισκογραφικής της στέγης MCA Nashville. Το album συμπεριλαμβάνει 13 νέα τραγούδια, τα οποία στιχουργικά έχει επιμεληθεί η ίδια.

Ο τίτλος του δίσκου, είναι επηρεασμένος από την προσωπική της ζωή, καθώς όπως έχει δηλώσει η ίδια είναι “μια χρυσή περίοδος για εκείνη”.

Τα τραγούδια του τελικού tracklist έχουν θεματική– κατά κύριο γνώμονα – την αγάπη και σχεδόν τα περισσότερα από αυτά είναι αφιερωμένα στο σύζυγό της, που αποτελεί πηγή έμπνευσής της. Την παραγωγή του “Golden Hour” έχει επιμεληθεί η ίδια σε συνεργασία με τους Daniel Tashian και Ian Fitchuk.

Πριν την κυκλοφορία του album, η Kacey χάρισε στο κοινό της – και όχι μόνο – τον προπομπό του, που έχει τον τίτλο “Butterflies”, ένα τραγούδι που συνοδεύτηκε με το B-Side single “Space Cowboy” στις 23 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο τραγούδι, σύμφωνα με την ίδια, γράφτηκε μία εβδομάδα ακριβώς μετά τη γνωριμία με τον σύζυγό της. Από τον τίτλο και μόνο ο οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι η νεαρή ερμηνεύτρια νιώθει τις “πεταλούδες”, αφού έψαχνε για καιρό το συγκεκριμένο συναίσθημα.

Το “Golden Hour” βρίσκεται στη δεύτερη θέση των Αμερικάνικων charts, ενώ φιγουράρει ήδη στα Top 10 διαφόρων χωρών, ανάμεσά τους ο Καναδάς και η Μεγάλη Βρετανία.

Δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του διάφορα μεγάλα μουσικά sites, όπως το Rolling Stone, AllMusic αλλά και το The Times ήδη έχουν χαρίσει «χρυσές» κριτικές, όπως ακριβώς του αναλογεί. Η βραβευμένη με Grammy Kacey Musgraves επρόκειτο να ξεκινήσει σύντομα τη νέα της περιοδεία, με τίτλο “Oh, What A World Tour”.

SHARE:

Σχετικά