Οι The Chainsmokers παρουσιαζουν το τριτο στη σειρα καινουργιο single

Οι The Chainsmokers συνεχίζουν την καλλιτεχνική αναδημιουργία τους με τρίτο στη σειρά καινούριο single, το «Everybody Hates Me».

Ο Alex Pall και ο Drew Taggart υποδέχθηκαν το 2018 με το «Sick Boy», το οποίο σηματοδότησε μία τεράστια αλλαγή στον ήχο και στην ταυτότητα τους.

Έφυγαν μακριά από τις EDM ρίζες τους και στράφηκαν περισσότερο προς τον επιτυχημένο pop ήχο που είχαν ήδη αναπτύξει, λίγο πιο επιθετικά αυτή τη φορά.

Το «Sick Boy» έχει προβληθεί σχεδόν 119 εκατoμμύρια εκατ. φορές στο YouTube και έχει άλλα 114,2 εκατoμμύρια streams στο Spotify. Πριν ένα μήνα γνωρίσαμε το «You Owe Me», συνοδευόμενο από ένα ανατριχιαστικό video clip που έχει ξεπεράσει τα 27,5 εκατoμμύρια προβολών.

Όπως φαίνεται, οι Chainsmokers έχουν δημιουργήσει ένα μοτίβο βάσει του οποίου κυκλοφορούν ένα καινούριο single στα μέσα κάθε μήνα.

Για το Μάρτιο, οι δύο Αμερικανοί συστήνουν το «Everybody Hates Me», ένα τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται σε ένα νέο ψηφιακό EP μαζί με τις προηγούμενες δύο κυκλοφορίες.

Το «Everybody Hates Me» επικεντρώνεται στην ειρωνική και αντιφατική πλευρά της δημοτικότητας, με τον Taggart να τραγουδά για το αίσθημα της μοναξιάς και να κάνει αυτοκριτική, παρά τις ορδές του κοινού που τους λατρεύει.

Δε γνωρίζουμε ακόμη πού θα οδηγήσει η συγκεκριμένη διαδρομή, την οποία και ακολουθούμε, αλλά είναι σίγουρο ότι κάνουμε άλλο ένα βήμα προς το δεύτερο άλμπουμ των Chainsmokers, ένα χρόνο μετά το πλατινένιο «Memories…Do Not Open» που κυκλοφόρησε από τη Columbia Records, έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200» ενώ τα singles που ξεχώρισαν μέσα από αυτό έσπασαν όλα τα ρεκόρ σε streams & στα charts.

SHARE:

Σχετικά