Η Iggy Azalea βρίσκει το σωτήρα της στο video clip του «Savior»

Ο σωτήρας είναι μέσα μας και η Iggy Azalea κατάφερε να τον βρει στη ζωή της, όπως μεταφέρει εύστοχα στις οθόνες με την οπτικοποίηση του «Savior».

Η Iggy Azalea δίνει εικόνα στο νέο single «Savior» και τη συνεργασία με τον Quavo των Migos, που σαρώνει τα charts, με ένα εντυπωσιακό video clip.

Δέκα μήνες μετά την τελευταία κυκλοφορία της, το «Switch» με τη Βραζιλιάνα Anitta, η αναμονή για το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Αυστραλής ράπερ συνεχίζεται, τέσσερα χρόνια μετά το «The New Classic», ωστόσο γίνεται το πρώτο δυναμικό και πολύ θετικό βήμα.

Το «Digital Distortion» μετονομάστηκε τελικά σε «Surviving The Summer» και το πρώτο δείγμα είναι πλέον διαθέσιμο.

Το «Savior» είναι το πιο ενδόμυχο και προσωπικό τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα η 27χρονη, αποκαλύπτοντας μία ευαίσθητη πλευρά της mega-star που δεν ήταν ορατή μέχρι σήμερα. «Δεν ήμουν ποτέ τόσο ειλικρινής για τα πράγματα με τα οποία παλεύω. Πάντα προσπαθώ να είμαι αρκετά σκληρή για όλους – ειδικά για τις γυναίκες», μοιράστηκε στα social media γα το νέο τραγούδι της.

Το video clip που οπτικοποιεί το «Savior» διάθετε έντονες θρησκευτικές επιρροές, με την Iggy Azalea να παρουσιάζεται με φωτοστέφανο και να βρίσκεται μέσα σε μία μεγαλοπρεπή εκκλησία, περιτριγυρισμένη από φωτεινούς σταυρούς.

Ανάμεσα σε αγγέλους και αγάλματα μέσα σε μια εκκλησία, η Iggy παίζει το ρόλο μίας δαιμονικής δολοφόνου. Σε ένα σημείο, πλησιάζει ένα σκοτεινό δαίμονα και τον εξοντώνει μόνο με ένα άγγιγμα. Η Iggy Azalea αντιμετωπίζει πρόσωπο με πρόσωπο τους δαίμονές της.

Η σκοτεινή φιγούρα που την πνίγει μέσα μία δεξαμενή δεν είναι άλλη από τον ίδιο τον εαυτό της. Αυτός είναι ο σωτήρας της, όπως σημαίνει ο τίτλος του «Savior», έχοντας μετενσαρκωθεί ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο.

Το video clip σκηνοθέτησε ο Colin Tilley («Wild Thoughts» – DJ Khaled ft. Rihanna, «Mask Off» – Future, «Alright» – Kendrick Lamar).

«Δεν είναι μία ηχογράφηση για εσένα που χρειάζεσαι έναν άνδρα ή μία γυναίκα να έρθει και να σε σώσει σε μία σχέση», σχολίασε η Iggy Azalea σε ένα παρασκηνιακό βίντεο. «Είναι για το να είσαι ο δικός σου σωτήρας και να βρεις τη δική σου δύναμη μέσα στον εαυτό σου για να βρεις τη λύση», τόνισε.

«Ήταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο τραγούδι για να το γράψω και νομίζω ότι πρόκειται να είναι ένα που θα παλέψω πραγματικά να το τραγουδήσω, μόνο επειδή πιθανώς θα κλαίω κάθε φορά. Αν και είναι συναισθηματικά ευάλωτο, θα είμαι ακόμα μία fancy diva», λέει η Iggy Azalea.

Πηγή: hit-channel.com

SHARE:

Σχετικά