Ο Shawn Mendes ανυπομονεί για το καινούριο άλμπουμ

Την ίδια ανυπομονησία με το κοινό του μοιράζεται ο Shawn Mendes.

Ο Shawn Mendes προετοιμάζει πυρετωδώς το νέο άλμπουμ του, το τρίτο προσωπικό στη σταδιοδρομία του, ωστόσο δε δεν έχει διευκρινίσει πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει και περιορίζεται στη λέξη «σύντομα».

Παρ’ όλα αυτά, φροντίζει να φέρνει συνέχεια το θέμα στην επιφάνεια. Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ο Καναδός τραγουδιστής χρησιμοποίησε το Twitter για να εκφράσει την ανυπομονησία του για όσα μας επιφυλάσσει.

Αναφορικά με τον ήχο του υλικού που ηχογραφεί, ο Shawn Mendes αντλεί έμπνευση από την old school rock και ονόματα όπως ο βασιλιάς της pop, Michael Jackson.

«Άκουγα πολύ rock, άκουσα Michael Jackson και απλά προσπαθώ να εξερευνήσει ορισμένη από την άλλη πλευρά. Νομίζω ότι το άλμπουμ δε θα είναι μόνο μία ιδιωτική υπόθεση. Θα είναι ένα είδος εξερεύνησης μουσικής», έχει περιγράψει ο 19χρονος καλλιτέχνης.

Έως τώρα, ο νεαρός pop star έχει κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές δουλειές, τα πλατινένια «Handwritten» (2015) και «Illuminate» (2016), έκαναν αμφότερα ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200» και του καναδικού chart.

Στις αρχές του προηγούμενου Νοεμβρίου, ο Shawn Mendes μοιράστηκε το «MTV Unplugged», τη ζωντανή ηχογράφηση από τη συναυλία που έδωσε στο «Los Angeles Theater», στο πλαίσιο αναβίωσης της θρυλικής – ομώνυμης εκπομπής του MTV.

Λίγες ημέρες αργότερα, θριάμβευσε στα MTV EMA που έλαβαν μέρος στο Λονδίνο, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του «Καλύτερου Καλλιτέχνη» και του «Καλύτερου Τραγουδιού» για το «There’s Nothing Holdin’ Me Back».

Πηγή: hit-channel.com

SHARE:

Σχετικά