Η Rita Ora ισοφάρισε ένα κορυφαίο ρεκόρ 30 ετών

Την πιο επιτυχημένη περίοδο της καριέρας της διανύει η Rita Ora.

Αυτήν την εβδομάδα, η Rita Ora ισοφάρισε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στο chart του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο διατηρούσαν δύο Βρετανίδες τραγουδίστριες επί τριάντα χρόνια.

Η συνεργασία της Rita Ora με τον Liam Payne στο «For You», το βασικό τραγούδι από το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Fifty Shades Freed», γίνεται το δωδέκατο τραγούδι της που αποκτά μία θέση στο Top 10 του βρετανικού chart για τα singles.

Με τη συγκεκριμένη συγκομιδή, η 27χρονη τραγουδίστρια ισοφαρίζει την επίδοση για τα περισσότερα singles στο Top 10 από γυναίκα Βρετανίδα καλλιτέχνη, σμίγοντας με τις Shirley Bassey και Petula Clark, οι οποίες διαθέτουν παρομοίως από δώδεκα τραγούδια η καθεμία στην κορυφαία δεκάδα.

Η Rita Ora έχει σημειώσει ένα δυνατό σερί επιτυχιών τους τελευταίους μήνες στο βρετανικό chart, καθώς όλες οι πρόσφατες κυκλοφορίες της έχουν εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης:

Το «Your Song» με τη συνδρομή του Ed Sheeran στη δημιουργία έφτασε έως το Νο7, η συνεργασία με τον Avicii στο «Lonely Together» ανέβηκε έως το Νο4, το «Anywhere» εκτοξεύθηκε στο Νο2 και το «For You» με τον Liam Payne είναι επί του παρόντος στο Νο8.

Εκτός από τη συμμετοχή της στο soundtrack του «Fifty Shades Freed» με το «For You», η Rita Ora πρωταγωνιστεί στην ομότιτλη ταινία που ολοκληρώνει την τριλογία του blockbuster franchise, υποδυόμενη τη Mia, την αδελφή του Christian Grey (Jamie Dornan).

Ύστερα από τις σύντομες εμφανίσεις που έκανε στο «Fifty Shades of Grey» και στο «Fifty Shades Darker», αυτή τη φορά ο ρόλος της Rita Ora είναι αναβαθμισμένος, διαδραματίζοντας κομβική σημασία στην πλοκή.

Πηγή: hit-channel.com

SHARE:

Σχετικά