Η Lady Gaga ακυρώνει εσπευσμένα την περιοδεία λόγω προβλημάτων υγείας

Εσπευσμένα δίνει τέλος στις εμφανίσεις της η Lady Gaga, λόγω των αφόρητων ενοχλήσεων.

Η Lady Gaga ακυρώνει τις εναπομείνασες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας «Joanne World Tour», επειδή συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον αφόρητο πόνο που της προξενεί η ινομυαλγία.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί ζωντανά επάνω στη σκηνή και αναγκάζεται ξανά να διακόψει τις συναυλίες της, αυτή τη φορά οριστικά. Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ανέβαλε το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της και για την περίοδο που ακολούθησε παρέμεινε κλινήρης, δεχόμενη την ιατρική περίθαλψη και ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή.

«Δυστυχώς, η Lady Gaga υποφέρει από έντονο πόνο που έχει επηρεάζει ουσιαστικά την ικανότητά της να εμφανίζεται ζωντανά», πληροφορεί η ανακοίνωση από την διοργανώτρια εταιρεία των εμφανίσεών της, Live Nation.

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, χθες (2/2) βράδυ, η 32χρονη Αμερικανίδα πήρε τη σκληρή απόφαση να σταματήσει άμεσα την περιοδεία, με ισχυρή υποστήριξη από την ιατρική ομάδα της. «Είναι βαθιά λυπημένη που δεν μπορεί να εμφανιστεί για τους Ευρωπαίους οπαδούς της, οι οποίοι περίμεναν τόσο υπομονετικά», αναφέρεται.

Η Lady Gaga έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Είμαι τόσο συντετριμμένη που δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Το μόνο που ξέρω είναι πως αν δεν το κάνω, δε θα τηρήσω το λόγο μου ή τη σημασία της μουσικής μου. Η ιατρική ομάδα μου υποστηρίζει την απόφαση να αναρρώσω στο σπίτι. Ακυρώνουμε τα 10 τελευταία shows του “Joanne World Tour”. Αγαπώ αυτό το show περισσότερο από οτιδήποτε και σας αγαπώ και εσάς, αλλά αυτό είναι πέρα από τον έλεγχο μου», γράφει.

«Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω στις πόλεις σας, αλλά για τώρα, πρέπει να βάλω πρώτο τον εαυτό μου και την ευεξία μου», υπογραμμίζει.

Η Lady Gaga κατέγραψε το χρόνιο πρόβλημα ινομυαλγίας που την ταλαιπωρεί στο φακό του ντοκιμαντέρ «Lady Gaga: Five Foot Two». «Εύχομαι να βοηθήσω στην αύξηση της επίγνωσης και να συνδέσω τους ανθρώπους που έχουν ινομυαλγία», είχε σχολιάσει η Lady Gaga λίγο πριν το ντεμπούτο του φιλμ.

SHARE:

Σχετικά