Ο Justin Bieber ήταν η αρχική επιλογή για το τραγούδι του «Fifty Shades Freed»

Η καταπληκτική ευκαιρία να ακούσουμε τον Justin Bieber σε ένα από τα τραγούδια της τριλογίας «Fifty Shades» χάθηκε.

Όπως αποκαλύπτεται, ο Justin Bieber προοριζόταν να τραγουδήσει μαζί με τη Rita Ora το «For You», το τραγούδι της κινηματογραφικής ταινίας «Fifty Shades Freed» με τίτλο «For You».

Δυστυχώς, τα σχέδια που είχαν οι παραγωγοί του έργου δεν ευδοκίμησαν και η δισκογραφική εταιρεία κάλεσε τότε τον Liam Payne να αναλάβει δράση, συνοδεύοντας τη Βρετανίδα τραγουδίστρια με αλβανική καταγωγή.

Μία πηγή μοιράστηκε με τη βρετανική «Daily Star» όλο το παρασκήνιο της συνεργασίας που δεν έγινε: «Αρχικά, η Universal Pictures ήθελε ο Justin Bieber να ερμηνεύσει ένα τραγούδι στο soundtrack, είτε με τη Rita ή χωρίς αυτή. Είναι ο μεγαλύτερος άνδρας pop star στον κόσμο και γι’ αυτό τον στόχευσαν», είπε.

«Είχαν τη μεγαλύτερη γυναίκα pop star στον κόσμο, την Taylor Swift, στην τελευταία ταινία, έτσι ήταν πρόθυμοι για κάτι διαφορετικό, διότι ο Zayn Malik που τραγούδησε μαζί της ερχόταν από τους One Direction», πρόσθεσε.

Είναι ενδιαφέρον ότι το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Justin Bieber δεν ήταν σε θέση να δεσμευθεί ότι θα ηχογραφούσε το τραγούδι μαζί ή χωρίς τη Rita Ora, επειδή ύστερα από 14 ταραχώδεις μήνες σε περιοδεία, ο Καναδός τραγουδιστής είχε πρόθεση να κάνει ένα διάλειμμα, ενώ κατέστησε σαφές ότι δε θα αναλάμβανε επιπλέον δεσμεύσεις.

Η καταπληκτική ευκαιρία να ακούσουμε τον Justin Bieber σε ένα από τα τραγούδια του franchise που «έσπασε» τα ταμεία, χάθηκε οριστικά. Με το «Fifty Shades Freed» (Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση) ολοκληρώνεται η ερωτική τριλογία και η περιπετειώδης ιστορία του «Christian Grey» (Jamie Dornan) και της «Ana Steele» (Dakota Johnson).

Βέβαια, αρκετοί υποστηρίζουν ότι η δικαιολογία του Justin Bieber περί διαλείμματος δεν ευσταθεί, καθότι κυκλοφόρησε τρία τραγούδια κατά μήκος του 2017: Συμμετείχε στο «I’m The One» του DJ Khaled, απογείωσε το «Despacito» των Luis Fonsi και Daddy Yankee και συνάντησε τον BloodPop® στο «Friends».

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το θόρυβο που προκλήθηκε όταν ο 23χρονος αστέρας ακύρωσε την περιοδεία του για τον ίδιο λόγο, το προηγούμενο καλοκαίρι.

SHARE:

Σχετικά