Ο Eminem, η Adele και η μεγάλη μουσική συνάντηση που δεν έγινε

Η Adele θα είχε συνεργαστεί με τον Eminem, εάν δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές της.

Ο νέος δίσκος του Eminem με τίτλο «Revival» κυκλοφορεί από τις 15 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας πλήθος αστέρων, συμπεριλαμβανομένων του Ed Sheeran, της P!nk, της Alicia Keys και φυσικά της Beyoncé.

Η «Queen Bey» είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του άλμπουμ, αλλά όπως φαίνεται, δεν ήταν καν η πρώτη επιλογή για να τραγουδήσει στο «Walk On Water», το single που σηματοδότησε την επάνοδο του «Slim Shady».

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη με το «ThisIs50», ο παραγωγός Denaun Porter (γνωστός ως Mr. Porter), συνέβαλε στο «Revival», δήλωσε ότι στην πραγματικότητα ο Eminem ήθελε να συνεργαστεί με την Adele στην εν λόγω hip – hop μπαλάντα.

Ωστόσο, η συνεργασία δεν ήταν εφικτό να υλοποιηθεί, καθώς εκείνη την περίοδο η Adele αντιμετώπιζε το πρόβλημα με τη φωνή της που την ανάγκασε να ακυρώσει το τέλος της περιοδείας της.

«Το πρώτο άτομο που άκουσα [ότι ήθελε ο Eminem για το τραγούδι] ήταν η Adele. Νομίζω ότι κάτι συνέβη με τη φωνή της και δεν μπορούσε να το κάνει. {…} Αλλά στη συνέχεια το κάναμε χρησιμοποιώντας την Beyoncé. Το μυαλό μου ήταν ήδη εκεί. Υπάρχουν μόνο λίγα άτομα που θα μπορούσαν να το κάνουν», σχολίασε.

Ο Eminem σταμάτησε πολύ γρήγορα την προώθηση του «Walk On Water», έπειτα από τη χλιαρή υποδοχή. Η Beyoncé είναι η απόλυτη σούπερ σταρ της εποχής, όμως δεν κατάφερε να σώσει το τραγούδι. Θα ήταν διαφορετική η κατάσταση με την Adele, την καλύτερη ερμηνεύτρια των ημερών μας;

SHARE:

Σχετικά