Ο Ed Sheeran για το νέο άλμπουμ: «Θα είναι αυτό που θα πουλήσει λιγότερο, αλλά και το πιο αγαπημένο»

Εμπνευσμένο από τον Bruce Springsteen…
Ο Ed Sheeran επιστρέφει για να πει νέες, ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το επόμενο άλμπουμ του.

Έχοντας πει ότι είχε ήδη γράψει πολλά τραγούδια, ενώ 9 έχει ήδη έτοιμα, τώρα ο Ed λέει κάτι νέο για τη νέα του δουλεία. Αλλά αυτό το θέμα με τις πωλήσεις μας βάζει σε σκέψεις.

Για το νέο του δίσκο, ο pop star είπε ότι εμπνεύστηκε από τον θρυλικό Bruce Springsteen και το κορυφαίο άλμπουμ του «Nebraska» του 1982. Ο Ed σε πρόσφατη συνέντευξη τους στους Times είπε: «Σχεδιάζω να κάνω ένα «lo-fi» άλμπουμ, το οποίο θα είναι και το άλμπουμ μου που θα πουλήσει λιγότερο, αλλά και το πιο αγαπημένο».

«Άκουσα τον Springsteen πρόσφατα. Ήμουν με τον Kit (Harington) του Games of Thrones. Είχαμε βγει ένα βράδυ στη Νέα Υόρκη και όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για να πιούμε λίγο ακόμα και ο Kit έβαλε το «Atlantic City».

«Έπειτα, όταν άκουσα το Nebraska…»

Μια αρκετά μεγάλη στροφή από τη mainstream όψη του τρίτου άλμπουμ «÷» του και την πρόσφατη συνεργασία του με την Beyoncé στο hit-single «Perfect».

Αυτό που πρέπει να πούμε είναι πως το 2017 τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο για τον Ed Sheeran. Μετά τα πρόσφατα ντουέτα με την Beyoncé («Perfect»), την Taylor Swift («End Game») και τον Eminem («River»), ο Ed ψηφίστηκε ως ο τραγουδιστής που ακούστηκε περισσότερο στο Spotify το 2017.

SHARE:

Σχετικά