Οι Marcus & Martinus επιστρέφουν Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία

Μετά την παρουσία τους στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, οι Marcus & Martinus επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία μεγάλη συναυλία.

Όσοι δε γνωρίζετε τους Marcus & Martinus καλύτερα να τους μάθετε, επειδή πρόκειται το μεγαλύτερο pop ντουέτο της Σκανδιναβίας, με φανατικούς θαυμαστές -για την ακρίβεια θαυμάστριες- σε όλο τον κόσμο.

Γεννημένοι το Φεβρουάριο του 2002, οι Marcus & Martinus μεγάλωσαν σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Νορβηγίας, το Trofors. Από νεαρή ηλικία, τα αγόρια απολάμβαναν να τραγουδούν και να διασκεδάζουν τον κόσμο και στην ηλικία των 9 έγραψαν το πρώτο τους τραγούδι, παίρνοντας μέρος στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού, MGPjr.

Με την δυναμική τους παρουσία επί σκηνής και το τραγούδι τους, τα αγόρια γοήτευσαν όλη τη Νορβηγία, κερδίζοντας στο διαγωνισμό το Σεπτέμβρη του 2012. Όσο οι fans τους γίνονταν περισσότεροι σε Νορβηγία, αλλά και άλλες χώρες, οι Marcus & Martinus ήθελαν να επεκταθούν και έτσι κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single στα αγγλικά.

Το Μάιο του 2016, κυκλοφόρησαν την επιτυχία «Girls», η οποία σκαρφάλωσε στο Νο1 σε όλα τα Νορβηγικά charts. Ακολούθησαν τα «Heartbeat», «I Don’t Wanna Fall in Love» και το dance hit «Light It Up».

Το πιο εντυπωσιακό με τα αδέρφια Marcus και Martinus Gunnarsen είναι ότι είναι μόνο 15 ετών και έχουν τουλάχιστον τρια χρόνια καριέρας πίσω τους. Γνώρισαν τεράστια επιτυχία από το πρώτο τους κιόλας άλμπουμ το οποίο λεγόταν «Hei» και κυκλοφόρησε το 2015 αποτελώντας μία δυναμική έναρξη της καριέρας τους. Έπειτα ακολούθησε το αγγλόφωνο άλμπουμ τους «Together», που κυκλοφόρησε το 2016 και έφτασε στο Νο1 των Charts στην Νορβηγία και την Σουηδία και ανέβηκε στα Top 10 και Top20 της Φιλανδίας και της Δανίας.

Τα αδέλφια Marcus & Martinus κέρδισαν το 2016 το βραβείο «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» στα Νορβηγικά Grammy και έγιναν έτσι οι νεότεροι νικητές σε αυτή την κατηγορία! Το πιο γνωστό αγγλόφωνο τραγούδι τους είναι το «Girls», που έχει 59 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ το νορβηγόφωνο «Elektrisk» πλησιάζει στις 87 εκατομμύρια προβολές.

Στις 17 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος τους με τίτλο «Moments» και τραγούδια όπως τα «Make You Believe In Love», «One Flight Away», «Dance With You» και «First Kiss».

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 οι Marcus & Martinus έρχονται στο «Piraeus 117 Academy»!

SHARE:

Σχετικά