Η Cardi B συνεχίζει με νέο single μετά το «Bodak Yellow»

Την πρωτοφανή επιτυχία του «Bodak Yellow» καλείται να συνεχίσει η Cardi B. Θα τα καταφέρει;

Η Cardi B έχει επιτύχει το ακατόρθωτο.

Η 25χρονη από το Μπρονξ εξελίχθηκε από πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτικά reality σε superstar της μουσικής και κατέληξε υποψήφια στα Βραβεία Grammy σε διάστημα λίγων μηνών.

Τώρα, το μόνο που της μένει είναι να επαναλάβει το αδύνατο και φαίνεται έτοιμη να συνεχίσει την πορεία που άρχισε να σημειώνει το smash hit «Bodak Yellow» με το νέο τραγούδι της, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Το «Bodak Yellow» έγραψε ιστορία ως το δεύτερο hip-hop τραγούδι στα χρονικά από γυναίκα ράπερ που κατακτά το Νο1 του αμερικανικού «Billboard Hot 100», μετά το «Doo Wop (That Thing)» της Lauryn Hill από το 1998.

«Το single μου θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου», ανακοίνωσε η Cardi B, όταν πήρε μέρος στο «Who We Be» του Spotify στο Λονδίνο. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Cartier Cardi» και αναμένεται μεγάλη μάχη στο rap τοπίο, αφού την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το νέο άλμπουμ του Eminem, «Revival».

Η Cardi B είχε συνηθίσει το κοινό στο να δίνει γεύση από τα τραγούδια της στα κοινωνικά δίκτυα, όμως δεν υπάρχει ένδειξη ότι έχει αποκαλύψει κάποιο απόσπασμα από το «Cartier Cardi». Η νεαρή ράπερ παραδέχθηκε ότι «κυνηγά τις επιτυχίες» ώστε να κρατήσει ζωντανό τον αστρονομικό θόρυβο του «Bodak Yellow».

Έχοντας αποσπάσει πρόσφατα δύο υποψηφιότητες εν όψει των εξηκοστών Βραβείων Grammy, για την «Καλύτερη Rap Ερμηνεία» και για το «Καλύτερο Rap Τραγούδι», η Cardi B θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί.

SHARE: