Ο Eminem «χτυπά» με το νέο τραγούδι «Untouchable»

Στο ρατσισμό και στις φυλετικές διακρίσεις αναφέρεται το καινούριο τραγούδι του Eminem.

Ο Eminem μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου δίσκου του.

Τέσσερα χρόνια μετά το «The Marshall Mathers LP2», ο κορυφαίος ράπερ της τελευταίας εικοσαετίας είναι έτοιμος να αφήσει ξανά το στίγμα του με τις ρίμες του και να θίξει όλα τα φλέγοντα ζητήματα με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο που προκαλεί συζήτηση.

Το ένατο άλμπουμ του «Slim Shady» τιτλοφορείται «Revival» και συμπληρώνει την τριλογία του «Relapse» (2009) και του «Recovery» (2010), ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου από τις Aftermath Entertainment, Shady Records και Interscope Records / Universal Music.

Το «Revival» συγκεντρώνει 19 τραγούδια και ο Eminem προσκαλεί μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς τους, σε μουσικές συνευρέσεις που ενθουσιάζουν. Ο Αμερικανός ράπερ θα συνεργαστεί με ονόματα όπως η Beyoncé, ο Ed Sheeran, η P!nk (για τέταρτη φορά), η Alicia Keys, οι X Ambassadors, η Skylar Grey, η Kehlani και ο PHresher.

Έπειτα από την ανέλπιστη συνεργασία του Eminem με την Beyoncé στο «Walk On Water», ερχόμαστε σε επαφή με το δεύτερο κατά σειρά δείγμα του «Revival», που φέρνει στην επιφάνεια την πολιτική χροιά του άλμπουμ.

Το «Untouchable» είναι μία τοποθέτηση του Eminem επί του ρατσισμού και των φυλετικών αδικιών από την οπτική ενός άσπρου άνδρα.

Επί έξι ολόκληρα λεπτά, ο θρύλος του Ντιτρόιτ πραγματοποιεί νύξεις για το θεσμικό ρατσισμό, την αστυνομική βία, την επανειλημμένη πρακτική διατήρησης των μειονοτήτων σε συγκεκριμένες γειτονιές και για πληθώρα θεμάτων παρόμοιας μορφής. Εν ολίγοις, ο Eminem εκφράζει τα αισθήματά του ως «ανέγγιχτος» (Untouchable) από τις διακρίσεις, την ίδια στιγμή που οι αφροαμερικανοί αγωνίζονται για να αποφύγουν τα προβλήματα με το νόμο.

SHARE:

Σχετικά