Ποιος τραγουδιστής ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του;

Να απομακρυνθεί από τα φώτα της σκηνής και να εξετάσει νέες επαγγελματικές προοπτικές επιθυμεί ο Γάλλος τραγουδιστής M. Pokora.

Ο M. Pokora ανακοίνωσε ότι θέλει να σταματήσει την καριέρα του στο τραγούδι, για να ασχοληθεί με νέα εγχειρήματα.

Ο Γάλλος τραγουδιστής με πολωνική καταγωγή που γνωρίσαμε καλύτερα στην Ελλάδα με την επιτυχία «Oblivion» αποφάσισε να βάλει τέλος στην πορεία του ως τραγουδιστής έπειτα από 14 χρόνια και να απολαύσει μία χρονιά ξεκούρασης.

Έχοντας κυκλοφορήσει το άλμπουμ «My Way» που κατέκτησε το Νο1 στη Γαλλία, γεμάτο με διασκευές του Claude François και μετά από μία sold out περιοδεία, ο γοητευτικός τραγουδιστής θέλησε να πάρει διαφορετική στροφή, όπως εξηγεί στο βιβλίο του με τίτλο «De l’ autre côté de la scène» (Στην άλλη άκρη της σκηνής).

«Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, το άλμπουμ, η προώθηση, το “The Voice”, η περιοδεία “My Way” και τα πάντα, πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω, να αφήσω τα γεγονότα στο παρελθόν. Εν ολίγοις, σχεδιάζω να απέχω το επόμενο έτος, το 2018. Για δύο λόγους: πρώτον, η επιθυμία να δραπετεύσω, αλλά και επειδή δε θέλω να ενοχλώ τους ανθρώπους με μία ασταμάτητη αλυσίδα δίσκος, περιοδεία, δίσκος, περιοδεία…», περιέγραψε ο M. Pokora χωρίς να χρησιμοποιεί ξύλινη γλώσσα.

Ο 32χρονος καλλιτέχνης προτίθεται να παραμείνει στο προσκήνιο, έπειτα από οχτώ προσωπικά άλμπουμ και ένα ως μέλος του boy band Linkup, καθώς θα του άρεσε να ασχοληθεί με την κωμωδία.

Το 2016, ο M. Pokora (κατά κόσμον Matthieu Tote) είχε δοκιμαστεί ως coach στο γαλλικό «The Voice» και «The Voice Kids».

SHARE:

Σχετικά