Η Cira μας συστήνεται με το «Hun Bun» και μαζί με ένα εντυπωσιακό video clip

H Spicy με μεγάλη χαρά φέρνει στην Ελλάδα και παρουσιάζει τη μεγάλη επιτυχία της Γεωργιανής τραγουδίστριας Cira “Hun Bun”.

Η Cira έχοντας μια συναρπαστική παρουσία στη μουσική βιομηχανία κυκλοφορεί το πρώτο της single με τίτλο «Hun Bun», που γράφτηκε από τους πολύ σημαντικούς Ρουμάνους μουσικούς Cristian Tarcea και Virginia Maxim.

Kυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο από την PDND και το video clip της μετρά ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο views, ενώ είναι διαθέσιμο σε όλα τα digital stores.

Το “Hun Bun” της Cira κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να βρεθεί στο Top Chart του Beats 1 Radio στο streaming app της Apple Music!

Η Cira με το πρώτο της αγγλόφωνο τραγούδι στοχεύει στην κορυφή των charts, την οποία έχει ήδη αρχίσει να κατακτά με σταθερά κι ανοδικά βήματα.

Οι ισχυρότεροι σύμμαχοί της είναι η καταπληκτική φωνή της και ο γεμάτος ενέργεια ήχος της.

Ο τέλειος συνδυασμός!

Η Cira γεννήθηκε στη Γεωργία το 1996. Ζει στην Τιφλίδα και άρχισε να τραγουδάει όταν ήταν μόλις 3 χρονών.

Συμμετείχε σε πολλές συναυλίες και διαγωνισμούς ταλέντων από τότε. Είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με διάφορους Αμερικανούς χορογράφους και μουσικούς κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Georgian Dream Studio.

Αφού κέρδισε τη δεύτερη θέση στο X-Factor της Γεωργίας το 2016, άρχισε να εργάζεται σκληρά και ήδη καταφέρνει να είναι από τους πιο διάσημους τραγουδιστές στη χώρας της.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό video clip της!
 

 

SHARE:

Σχετικά