Η Alicia Keys προσφέρει το ακυκλοφόρητο τραγούδι «When You Were Gone»

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον τίτλο «When You Were Gone» μοιράζεται η Alicia Keys, με αφορμή μία ξεχωριστή περίσταση.

Η Alicia Keys γιόρτασε τη δέκατη επέτειο από την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού δίσκου της, «As I Am», χαρίζοντας στο κοινό ένα αδημοσίευτο τραγούδι.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανέσυρε από το «συρτάρι» μία από τις δημιουργίες που δε συμπεριλήφθηκαν τελικά στο άλμπουμ, από το οποίο προέκυψαν επιτυχίες όπως τα «No One» και «Like You’ll Never See me Again».

Το νέο τραγούδι έχει τον τίτλο «When You Were Gone» και η Alicia Keys το περιγράφει ως εξής:

«Είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που έγραψα όταν επέστρεψα από την Αίγυπτο. Ίσως ήταν το δεύτερο τραγούδι, το δεύτερο που είχα ολοκληρωμένη την αιγυπτιακή αίσθηση. Θα το παίξω για εσάς μία ημέρα. Αλλά αυτό το τραγούδι πραγματικά άρχισε να δημιουργεί τον ήχο που έχει το “As I Am”. Πειραματιζόμασταν με πολλά keyboards και ήχους και στιλ ηχογράφησης και όλοι προσπαθούσαμε να σπάσουμε τα όρια και να γράψουμε πράγματα με νέους τρόπους.»

Το «As I Am» Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 9 Νοεμβρίου 2007 από την J Records που δε βρίσκεται πια σε λειτουργία, μέλος της Sony Music Entertainment.

Ο τριπλά πλατινένιος δίσκος έκανε ντεμπούτο στο Νο1 στο αμερικανικό «Billboard 200», με πωλήσεις 742.000 αντιτύπων από την πρώτη εβδομάδα, τις υψηλότερες από γυναίκα R&B καλλιτέχνη. Εν τέλει, χάρισε στην Alicia Keys τρία βραβεία Grammy.

Πηγή: hit-channel.com

SHARE:

Σχετικά