Σοκ και βία από την LP σε ένα αβάν-γκαρντ video clip που προκαλεί προβληματισμό

Μείζονα κοινωνικά προβλήματα θίγει η LP, με ένα αβάν-γκαρντ video clip ως ερέθισμα για προβληματισμό.

Η λατρεμένη του ελληνικού κοινού, η τραγουδίστρια – φαινόμενο που σάρωσε κάθε διαθέσιμο chart στην Ελλάδα, η LP, φέρνει στη δημοσιότητα το νέο video clip της.

Όσα συνέβησαν με την τραγουδίστρια από το Long Island της Νέας Υόρκης που κατοικεί στην Καλιφόρνια, της οποίας το αληθινό όνομα είναι Laura Pergolizzi (εξ ου και το LP), ήταν πρωτόγνωρα για τα εγχώρια καλλιτεχνικά δεδομένα.

Η επιδέξια ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με το ιδιαίτερο χάρισμα στη φωνή και την αμιγώς προσωπική ιδιοσυγκρασία ανάγκασε την Ευρώπη να υποκλιθεί στο ατιθάσευτο ταλέντο της και στην ακατανίκητη έλξη της μουσικής της, έχοντας ως αφετηρία την Ελλάδα.

Η πασίγνωστη επιτυχία «Lost On You» έθισε τους Έλληνες ακροατές στο μελωδικό ρυθμό της που έγινε μόνιμο σφύριγμα μέσα στο μυαλό και με εφαλτήριο μία πραγματικά φρενήρη πορεία, όπου κυριάρχησε στο διεθνές Airplay Chart της χώρας μας για τον ασύλληπτο αριθμό των 31 συνεχόμενων εβδομάδων, έκανε το φιλόδοξο άλμα για το μεγάλο ταξίδι στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εδάφη.

Στα τέλη του 2016, η LP κυκλοφόρησε έναν ολοκληρωμένο δίσκο με γενικό τίτλο «Lost On You» που διατέθηκε στις ευρωπαϊκές χώρες και στον Καναδά. Από το άλμπουμ ξεχώρισαν τραγούδια όπως το «Other People» και το «Suspicion», που περιλαμβάνεται στην deluxe έκδοση.

To «No Witness» περιέχεται ομοίως στο «Lost On You» και είναι ένα τραγούδι με περισσότερες ροκ επιρροές από ό,τι τα προηγούμενα. Η LP δίνει εικόνα στο «No Witness» με μία avante-garde οπτικοποίηση και ένα σοβαρό κοινωνικό μήνυμα.

Το video clip διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου τα φαινόμενα δεν είναι ό,τι δείχνουν. Ένα ομόφυλο ζευγάρι δέχεται βίαια επίθεση μπροστά στο παιδί τους, ενώ ένα μικρό κορίτσι πίνει κρασί και καπνίζει μπροστά στους απαθείς, τοξικομανείς γονείς του. Ανάμεσα σε κάθε συγκλονιστική σκηνή παρεμβάλλονται χορευτές τάγκο φωτισμένοι με κόκκινο φως, με περιστασιακές εμφανίσεις από την LP.

Δείτε το video clip εδω:

 

 

SHARE: