Το ραπ ένστικτο της αγνώριστης Fergie «ξυπνά» στο «Like It Ain’t Nuttin’»

Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να την αναγνωρίσετε, τόσο εμφανισιακά όσο και ηχητικά, ναι, είναι η Fergie.

Η Fergie κυκλοφορεί επίσημα το δεύτερο προσωπικό δίσκο της με τίτλο «Double Dutchess» από τις 22 Σεπτεμβρίου και συγχρόνως έχει ετοιμάσει ακόμη ένα video clip που θα συζητηθεί.

Κανείς δε γνώριζε ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια διαθέτει έφεση στη ραπ. Έχοντας συνυπάρξει πρόσφατα με τη Nicki Minaj στο «You Already Know», με flows επηρεασμένα από τον Big Daddy Kane, η Fergie ξυπνάει το ραπ ένστικτό της στο «Like It Ain’t Nuttin’», ένα από τα 13 τραγούδια του νέου άλμπουμ της.

Όπως φαίνεται στην πράξη, τα δεκαπέντε χρόνια που πέρασε η Fergie στη σύνθεση του hip-hop συγκροτήματος των Black Eyed Peas τη σημάδεψαν.

Από τη στιγμή που αποχώρησε από το γκρουπ προς όφελος της σόλο καριέρας, η 41χρονη τραγουδίστρια έχει απελευθερώσει τις ρίμες της, από τις οποίες είχε παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα σε τραγούδια όπως το «London Bridge» και το «Fergalicious» (2006), αφήνοντας το καλύτερο hip-hop επίπεδο για το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ της, το οποίο καθυστέρησε έντεκα ολόκληρα χρόνια.

Το video clip του «Like It Ain’t Nuttin’», ένα τραγούδι σε παραγωγή του will.i.am. των Black Eyed Peas, αποτελεί μέρος του οπτικοακουστικού εγχειρήματος. Ο ραπ «άσος» που έκρυβε στο μανίκι της η τραγουδίστρια επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις, αφού εμφανίζεται αγνώριστη στις οθόνες με διαφορετικά στιλ.
Δείτε το video clip εδω:

 

 

SHARE: