Ο Post Malone είναι ένας «rockstar» ράπερ με καινούριο single με τον 21 Savage

Το πρώτο δείγμα από τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του φέρνει ο Post Malone.

Ο Post Malone, ο πολυπλατινένιος ανερχόμενος καλλιτέχνης από το Ντάλας των Η.Π.Α. που έχει κατακτήσει την κορυφή των charts, παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «rockstar», με τη συνδρομή του 21 Savage.

Το τραγούδι προετοιμάζει το έδαφος για την εκκρεμούσα κυκλοφορία της δεύτερης ολοκληρωμένης πρότασης του 22χρονου, «Beerbongs & Bentleys», η οποία αναμένεται από τη Republic Records / Universal Music.

Ο παρθενικός δίσκος του Post Malone, το πλατινένιο «Stoney», παρέμεινε ανάμεσα στα δέκα κορυφαία άλμπουμ στις πλατφόρμες streaming επί 38 συνεχείς εβδομάδες. Από τότε που κυκλοφόρησε, το Δεκέμβριο το 2016, το «Stoney» ανέδειξε τον νεαρό ράπερ ως το νέο καλλιτέχνη με τα περισσότερα streams, μετρώντας πάνω από τρία δισεκατομμύρια αναπαραγωγές παγκοσμίως.

Το τραγούδια που περιείχε το «Stoney» ήταν η πρώτη είσοδος του Post Malone στο Top 10 του αμερικανικού «Billboard Hot 100, το τριπλά πλατινένιο «Congratulations» με τη συμμετοχή του Quavo, το διπλά πλατινένιο «White Iverson», το πλατινένιο «Go Flex» και το χρυσό «Too Young».

Επιπροσθέτως, ο ανυπότακτος ράπερ συνεχίζει να διατηρεί σταθερά μία θέση στο «Billboard 200», την κατάταξη των άλμπουμ.

Ο Post Malone είχε προμηνύσει το «rockstar» από το Δεκέμβριο του 2016, δημιουργώντας μεγάλη προσμονή έως την κυκλοφορία του έπειτα από εννέα μήνες. Το τραγούδι διαθέτει την παραγωγή των Tank God και Louis Bell και, όπως αναφέρθηκε στην αρχή, συμβάλλει ο 24χρονος ράπερ από την Ατλάντα, 21 Savage.

 

 

SHARE: