Η Lady Gaga εκπλήρωσε το όνειρο ενός πολύ ξεχωριστού θαυμαστή της

Έναν λιλιπούτειο ακροατή της ικανοποίησε η Lady Gaga, προσφέροντάς μία από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής του.

Η Lady Gaga εκπλήρωσε το όνειρο ενός πολύ ξεχωριστού θαυμαστή της.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης από τις δύο συναυλίες της για το «Joanne World Tour» στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, την προηγούμενη Κυριακή (10/9), η τραγουδίστρια κάλεσε στη σκηνή τον δωδεκάχρονο Owen Collins για να τραγουδήσει μαζί του το «The Edge of Glory».

Το αγόρι πάσχει από το σπάνιο Σύνδρομο Dravet και έχει διαγνωσθεί με εγκεφαλική δυσγενεσία. Η μητέρα του έκανε μία διαδικτυακή εκστρατεία για να του προσφέρει τη μεγαλύτερη χαρά: Ο μικρός είναι θαυμαστής της Lady Gaga, είναι ένα «Little Monster» δηλαδή, από την ηλικία των τεσσάρων ετών.

Εξαιτίας της ασθένειας, ο Owen Collins υποφέρει σπασμούς και εγκεφαλικές και συμπεριφορικές ανωμαλίες. «Ως μητέρα του, έμαθα ότι ο Owen χρησιμοποιεί τη μουσική της Lady Gaga ως τη φωνή ή τη διαφυγή του. Η αφοσίωσή του σε αυτήν ήταν ακλόνητη», έγραψε η μητέρα του σε ένα κείμενο που διαδόθηκε και έφτασε στα χέρια της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Στη συναυλία στη Φιλαδέλφεια, η Lady Gaga είπε από το μικρόφωνο ότι ήταν πολύ χαρούμενη που είχε το αγόρι στη σκηνή, ενώ όσο τραγουδούσε και έπαιζε πιάνο το φίλησε στοργικά στο κεφάλι.

 

 

SHARE: