Το hit του καλοκαιριού που έσπασε κάθε ρεκόρ!

Η επιτυχία των Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber έφτασε τα 4.6 δισεκατομμύρια streaming! Με 4.6 δισεκατομμύρια, το καλοκαιρινό χιτ «Despacito» είναι πλέον το τραγούδι με τα περισσότερα streaming όλων των εποχών.

Το κομμάτι των Luis Fonsi & Daddy Yankee και το remix του με τον Justin Bieber, έφτασε το εντυπωσιακό νούμερο μέσα σε λίγους μήνες, έχοντας κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε πάλι ο Justin Bieber για το «Sorry» και τα διάφορα remix του, το οποίο έφτασε τα 4.38 δισεκατομμύρια streams, όπως αναφέρει το Billboard. Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Ed Sheeran με το «Shape Of You» και 4.07 δισεκατομμύρια streams.

Ο Luis Fonsi δήλωσε σχετικά: «Το Streaming συνδέει τα παγκόσμια ακροατήρια και βοήθησε τη μουσική μου να φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είναι πραγματική τιμή που το Despacito είναι το τραγούδι με τα περισσότερα streaming στην ιστορία».

Παράλληλά, το σινγκλ έχει πουλήσει πάνω από 1.2 εκατομμύρια αντίτυπα κι έγινε Νο 1 σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, παρ’ όλο που είναι γραμμένο στην ισπανική γλώσσα – despacito σημαίνει «αργά». Εξίσου εντυπωσιακά και τα views στο youtube, που πάνε για τα τρία δισεκατομμύρια…

SHARE: