Το νέο άλμπουμ της Kylie Minogue, “Disco” μόλις κυκλοφόρησε από τη BMG.

Το νέο άλμπουμ της Kylie Minogue, “Disco” μόλις κυκλοφόρησε από τη BMG!

Το “Disco” είναι το 15ο άλμπουμ της και περιέχει τα singles “Magic”, “I Love It” και “Golden” για το οποίο έγραψε το Rolling Stone, πως είναι ένα εσωτερικό dance τραγούδι με επίκαιρους στίχους για τις μέρες καραντίνας. Για το συγκεκριμένο άλμπουμ δούλεψε με τους Skylar Adams, Teemu Brunila (David Guetta, Jason Derulo), Maegan Cottone (Iggy Azalea, Demi Lovato), καθώς και τον σταθερό συνεργάτη της Biff Stannard, ανάμεσα σε άλλους. Το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown, όπου κάθε μέλος της ομάδας δούλευε και ηχογραφούσε σε διαφορετικό μέρος.

Τον προηγούμενο μήνα η Kylie Minogue ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του “Kylie: Infinite Disco”, ένα 50λεπτο θέαμα που προβληθηκε στις 7 Νοεμβρίου. Το “Infinite Disco” θα μεταφέρει τους θεατές σε ένα παράλληλο σύμπαν από την απομόνωση σε ένα περιβάλλον σύμπνοιας με χορευτική διάθεσή. Το concept ανήκει στην Kylie και η πραγματοποίηση του στις δημιουργικές ομάδες των Studio Moross και Sinclair / Wilkinson. Τα κομμάτια έχουν αναδιαμορφωθεί ειδικά για αυτό το event από τους παλιούς συνεργάτες της Kylie, Biff Stannard και Steve Anderson.

To “Kylie: Infinite Disco’ δε θα είναι διαθέσιμο on demand και ο μόνος τρόπος για να το παρακολουθήσει κάποιος είναι να αγοράσει εισιτήριο.

SHARE: