Η 22χρονη τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Gaia Gozzi τον Μάρτιο κυκλοφόρησε την πρώτη της επίσημη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Genesi”.

Η 22χρονη τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Gaia Gozzi γεννήθηκε στο Viadana, είναι Ιταλικής και Βραζιλιάνικης καταγωγής και μένει στο Μιλάνο. Το πάθος της για το τραγούδι και την μουσική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία. Το 2016 συμμετείχε στο Talent Show “X Factor” όπου και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Την περασμένη χρονιά κατάφερε να νικήσει την 19η σεζόν του “Amici” αλλά και Tim Music Award για το τραγούδι της “Coco Chanel” που ήταν το track που είχε ακουστεί περισσότερο στην πλατφόρμα Tim Music.

Τον Μάρτιο κυκλοφόρησε την πρώτη της επίσημη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Genesi” και κατέκτησε κατευθείαν την κορυφή του Ιταλικού iTunes chart αλλά και την 5η θέση στο επίσημο chart πωλήσεων της Ιταλίας. Σήμερα το album έχει ήδη ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια streams.

Το πρώτο single του δίσκου, με τίτλο “Chega”, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του Ιταλικού iTunes chart και παραμένει σταθερά στο Top 20 του επίσημου ραδιοφωνικού chart της Ιταλίας τους τελευταίους δύο μήνες.

Το “Genesi” και το “Chega” κυκλοφορούν από την Panik Records και την Sony Music.

SHARE: