Οι δύο κόσμοι αυτών των καλλιτεχνών συναντήθηκαν και ο Imanbek με τον Martin Jensen ενώνονται για το ακαταμάχητο “I’m Just Feelin’ (Du Du Du)”.

Οι δύο κόσμοι αυτών των καλλιτεχνών συναντήθηκαν και ο Imanbek με τον Martin Jensen ενώνονται για το ακαταμάχητο “I’m Just Feelin’ (Du Du Du)”.

Η πολυ-αναμενόμενη συνεργασία έρχεται αμέσως μετά το remix του Imanbek για το track “Roses” του SAINt JHN, που έχει ήδη ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια streams, έχει φτάσει στην κορυφή του official singles chart στην Αγγλία, την Ιρλανδία και την Αυστραλία καθώς και στο Νο3 του Tik Tok Global Chart αλλά και στο Νο3 του Spotify Global chart όπου και παρέμεινε για 2 συνεχόμενες εβδομάδες.

Με την επιτυχία του τραγουδιού να μην τελειώνει εκεί, κατέκτησε επίσης και το Νο1 για 3 συνεχόμενες εβδομάδες στο παγκόσμιο Shazam. Το “Roses” είναι μεγάλο hit και στην Ελλάδα κερδίζοντας την Νο1 θέση στο Shazam, στο αλλά και στο επίσημο IFPI Digital Singles Chart.

O Martin Jensen, με την σειρά του, τα τελευταία χρόνια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των fans είτε παίζοντας ως DJ στο εθνικό στάδιο της Δανίας, όπου τον παρακολούθησαν πάνω από 1 εκατομμύριο θεατές διαδικτυακά, είτε μέσα από τις δημοφιλείς επιτυχίες του, όπως το “Solo Dance”, το “Nobody” με τον James Arthur και τα remixes του για καλλιτέχνες όπως ο Ed Sheeran και η Katy Perry. Όλα αυτά τον έχουν εδραιώσει στην μουσική σκηνή και του έχουν χαρίσει συνολικά 1 δισεκατομμύριο streams καθώς και αρκετές πλατινένιες απονομές.

Η πρώτη συνεργασία των 2 καλλιτεχνών, “I’m Just Feelin (Du Du Du)” αναμένεται να γίνει ένα ακόμα hit, με deep house στοιχεία και αισθησιακά φωνητικά και μελωδίες που θα αφήσουν το σημάδι τους στο μυαλό μας. Το “I’m Just Feelin’” μπορεί να είναι έτοιμο για τα clubs αλλά παραμένει και ένα απαραίτητο τραγούδι για το ραδιόφωνο με τις pop επιρροές τους και την μοναδική παραγωγή από τους 2 καλλιτέχνες.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

SHARE: