Γνωστός ως ένα από τους νεότερους και πιο ταλαντούχους DJs και MCs στην Ευρώπη, ο Alex Parker παρουσιάζει το single “Sneakers & Weed”.

Γνωστός ως ένα από τους νεότερους και πιο ταλαντούχους DJs και MCs στην Ευρώπη, ο Alex Parker παρουσιάζει το single “Sneakers & Weed”, σε μουσική και στίχους Marius Dia και Holly Molly και παραγωγή από τον ίδιο.

Με τον φρέσκο dance ήχο του και το μοναδικό music video του σκηνοθετημένο από την Isabella Szanto, το “Sneakers & Weed” είναι το ιδανικό track για να σε κάνει να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου. Το βίντεο γυρίστηκε σε ένα από τα αγαπημένα spots του Alex στο Βουκουρέστι μαζί με τους φίλους του.

“Το concept του τραγουδιού είναι ένα θέμα που έχει πολύ μεγάλη παρουσία στην μοντέρνα pop κουλτούρα. Το τελικό αποτέλεσμα δίνει το απόλυτο funky feeling που θέλαμε. Επίσης φτιάξαμε ένα πολύ cool music video με neon στοιχεία και εμένα και τους φίλους μου απλά να περνάμε καλά.

Πιστεύω πως το mid-tempo house vibe με oriental στοιχεία που έχει το track είναι αυτό που το κάνει ιδιαίτερο”, δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Ο Alex Parker έχει ήδη συνεργαστεί με σπουδαίους Ρουμάνους καλλιτέχνες όπως η Antonia, η Delia και ο Morandi και σαν παραγωγός αλλά και σαν καλλιτέχνης. Έχει παρουσιαστεί σε μερικά από τα πιο δημοφιλή festivals της Ευρώπης όπως το Untold και το Neversea.

Επίσης έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο ανεμόπαρκο στην Ευρώπη, στο CEZ Group’s Fantanele-Cogealac-Garden Wind Farm στην Κωνστάντα της Ρουμανίας.

Ο Alex Parker ξεκίνησε την καριέρα του το 2016 με το international hit track “Tropical Sun”, που είναι σε σύνθεση και παραγωγή του ίδιου και του Marius Moga. To 2017 συνεργάστηκε με την Alexandra Stan στο τραγούδι “Syncronize” και με την Misha Miller στο τραγούδι “Fix Your Heart”. To 2018 κυκλοφόρησε τα tracks “Puffin ‘you”, “Not A Goodbye” και “Secrets”.

O ταλαντούχος DJ ξεκίνησε το 2019 με το single του “In My Mind” και συνέχισε με τα tracks “Love Games” και “Addicted”. O Parker πέρασε το δεύτερο μισό του χρόνου στο Los Angeles, όπως δούλεψε με διεθνής συνθέτες και παραγωγούς.

SHARE: