Το “As Far As Feelings Go” έχει τον χαρακτηριστικό ήχο του Alle Farben, ο οποίος είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams στον κόσμο.

Λαμβάνοντας συνεχόμενη επιτυχία στα charts, o Alle Farben πλέον είναι γνωστός και για τις πολλές συνεργασίες του. Τα τελευταία χρόνια ο Frans Zimmer έχει παρουσιάσει τραγούδια με καλλιτέχνες όπως ο Rhodes, η Ilira, o Kelvin Jones και o James Blunt.

Τώρα ο Alle Farben κυκλοφορεί την νέα συνεργασία του “As Far As Feelings Go” με τον υποψήφιο για Grammy, Justin Jesso. “O Justin είναι το τέλειο μουσικό ταίρι. Ήταν μεγάλη ευτυχία να δουλεύω με ένα τόσο χαρισματικό μουσικό”. O Jesso επίσης σχολίασε για την συνεργασία “O Frans κι εγώ γνωριστήκαμε σε ένα music video και με κάλεσε κατευθείαν να φάμε σπίτι του.

Το φαγητό ήταν καταπληκτικό – ήταν πολύ ωραία να δουλεύω με έναν τόσο ταλαντούχο καλλιτέχνη”.

Το “As Far As Feelings Go” έχει τον χαρακτηριστικό ήχο του Alle Farben, ο οποίος είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams στον κόσμο.

Είναι γνωστός για τις sold out συναυλίες του σε clubs παγκοσμίως, για τις 2.5 εκατομμύρια πωλήσεις singles του και ένα βραβείο ECHO στην κατηγορία “Dance National”. Έχει κατακτήσει πολλές φορές την κορυφή του Γερμανικού airplay chart. O Justin Jesso έχει αφήσει και αυτός όμως το σημάδι του στην μουσική σκηνή.

Με την συμμετοχή του ως καλλιτέχνης αλλά και ως συνθέτης στο hit του Kygo “Stagazing”, έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκατομμύρια streams και 13 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Επίσης έχει αποσπάσει μία υποψηφιότητα για βραβείο Grammy για την συμμετοχή του ως συνθέτης στο hit single του Ricky Martin “Vente Pa’ Ca”.

Το νέο single υπόσχεται να ακολουθήσει μία ίδια πορεία με τα προηγούμενα των 2 καλλιτεχνών και είναι σίγουρα πως θα κατακτήσει όλα τα charts.

SHARE: