Η Στεφανία, η 17χρονη Ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια που μεγάλωσε στην Ολλανδία, μας παρουσιάζει το τραγούδι “SUPERG!RL” με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision.

Η Στεφανία, η 17χρονη Ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια που μεγάλωσε στην Ολλανδία, μας παρουσιάζει το τραγούδι “SUPERG!RL” με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision. To track είναι up-tempo με ethnic στοιχεία και έκανε πρεμιέρα στην ERT την Κυριακή 1η Μαρτίου.

Το τραγούδι ενθαρρύνει τους εφήβους να πιστεύουν στον εαυτό τους και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Μιλάει για την ιστορία της Στεφανίας, που ως νέα κοπέλα πρέπει να βρει την δύναμη να συνδυάσει τις υποχρεώσεις ως μαθήτρια αλλά και το όνειρό της για το τραγούδι.

“Η Στεφανία έχει μία πολύ δυναμική φωνή με όμορφη χροιά”, δήλωσε ο Έλληνας συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος. “Για να είμαι ειλικρινής ήταν δύσκολο να βρεθεί το σωστό τραγούδι γι’ αυτήν, καθώς θέλαμε το track να ταιριάζει με την ηλικία αλλά και την προσωπικότητά της”, συνέχισε. “Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι για την Eurovision με τους Arcade, μία ομάδα ταλαντούχων δημιουργών και παραγωγών από την Ελλάδα, και είναι πάντα τιμή να δουλεύω με την Sharon Vaughn, μία σπουδαία στιχουργό και γυναίκα”.

To music video είναι σε σκηνοθεσία του ‘Έλληνα, Κώστα Καρύδα και γυρίστηκε σε 4 διαφορετικές τοποθεσίες της Αθήνας.

Ο Κώστας Καρύδας δήλωσε: “Δημιουργήσαμε μία ιστορία με σουρεαλιστικά στοιχεία. Ακολουθούμε μία κοπέλα που βρίσκει την δύναμη να αποδεχτεί τις ιδιαίτερες ικανότητές της σε μία κοινωνία που την θεωρεί outcast. Είναι ένα ταξίδι όπου ανακαλύπτει την εσωτερική της δύναμη. Η ομάδα του SUPERG!RL απαρτίζεται από πολλούς καταξιωμένους ειδικούς του χώρου που έδωσαν το 100% τους για να βγει το αποτέλεσμα που είχαμε φανταστεί. Η συνεργασία με την Στεφανία ήταν φανταστική και εκπλαγήκαμε ευχάριστα με τον επαγγελματισμό της και την υποκριτικές της ικανότητες».

SHARE: