Αμέσως μετά το sold out Show τους στο Brixton Academy, οι Camelphat μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο single τους “Rabbit Hole” με την συμμετοχή του Jem Cooke στα φωνητικά.

Αμέσως μετά το sold out Show τους στο Brixton Academy, οι Camelphat μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο single τους “Rabbit Hole” με την συμμετοχή του Jem Cooke στα φωνητικά. Το τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε και αναμένεται να είναι huge hit για το υποψήφιο για Grammy duo.

Ο Jem Cooke τραγουδιστής/ τραγουδοποιός που τραγουδάει στο “Rabbit Hole” είναι γνωστός για την συμμετοχή του στο προηγούμενο dance anthem “Breathe”.

Το duo από το Liverpool έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα dance acts και είναι το best-selling act όλων των εποχών στο Beatport. Έχουν την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας όπως Annie Mac, Danny Howard και Pete Tong. Γνώρισαν τεράστια επιτυχία το 2017 με το υποψήφιο για Grammy hit single “Cola”, το οποίο έγινε πλατινένιο στην Αγγλία και συνέχισαν τον πανικό με τα club anthems “Panic Room” (feat. Au/Ra) και “Be Someone” (feat. Jake Bugg).

Η κυκλοφορία του “Rabbit Hole” έρχεται μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο από live shows σε πολύ μεγάλα festivals όπως Glastonbury, Reading & Leeds, Warehouse project, Parklife και Tomorrowland. Επίσης πραγματοποίησαν headline shows στην Ibiza, τα οποία ήταν τα μεγαλύτερα parties στην περιοχή, πουλώντας πάνω από 90 χιλιάδες εισιτήρια.

Η τελευταία τους headline tour στην Μεγάλη Βρετανία ξεπέρασε τα 55.000 εισιτήρια και εμφανίστηκαν στα iconic Brixton Academy και Bramley Moore Dock (Liverpool). Τη νέα χρονιά αναμένεται να πραγματοποιήσουν άλλο ένα headline show στο We Are FSTVL μαζί με τον Carl Cox.

SHARE: