Μετά το πετυχημένο cover στο τραγούδι “74 75” των The Connels, o Paolo Pellegrino επιστρέφει με ολοκαίνουριο single, μία διαφορετική εκτέλεση του smash hit “I Don’t Wanna Know” του Mario Winans.

Μετά το πετυχημένο cover στο τραγούδι “74 75” των The Connels, που έφτασε τα 4 εκατομμύρια streams στο Spotify και του house remix του track “Circle” από τον Edie Brickell, o Paolo Pellegrino επιστρέφει με ολοκαίνουριο single, μία διαφορετική εκτέλεση του smash hit “I Don’t Wanna Know” του Mario Winans.

Η έμπνευση του Paolo προέρχεται από την καθημερινότητά του… όταν νιώθει κάτι προσπαθεί να το αντιγράψει στην μουσική του. Σε αυτή την περίπτωση η απόφαση να δουλέψει πάνω στο τραγούδι του Mario ήταν το αποτέλεσμα μίας συζήτησης με μία κοπέλα που ήθελε να κάνει σχέση μαζί του. “Της εξήγησα ότι δεν ήμουν έτοιμος γιατί ένιωθα ακόμα πληγωμένος από το γεγονός ότι με απάτησε η αρραβωνιαστικιά μου.

Της είπα ότι ακόμα σκεφτόμουν αν έπρεπε να έχω αγνοήσει το συμβάν και να είχα παντρευτεί κάνοντας πως δεν έχει συμβεί τίποτα. Η κοπέλα χαμογέλασε και μου είπε πως η ιστορία μου της θυμίζει πολύ ένα τραγούδι, το “I Don’t Wanna Know”.

Αφού άκουσα προσεκτικά τους στίχους, αποφάσισα να ξαναδουλέψω αυτό το παλιό, γιατί συνειδητοποίησα πως η θεματολογία είναι ακόμα πολύ σχετική και μπορεί πολύ κόσμος να συσχετιστεί με αυτήν, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα”!

Στην νέα κυκλοφορία, ο Paolo παρουσιάζει μία πιο σκοτεινή πλευρά, αλλάζοντας τις ακουστικές κιθάρες με synths και έντονα drums.

SHARE: