Ο βραβευμένος, πλατινένιος Βρετανός παραγωγός Calvin Harris εγκαινιάζει το νέο του rave project “Love Regenerator” με την κυκλοφορία 2 τραγουδιών.

Ο βραβευμένος, πλατινένιος Βρετανός παραγωγός Calvin Harris εγκαινιάζει το νέο του rave project “Love Regenerator” με την κυκλοφορία 2 τραγουδιών. Το “Hypnagogic (I Can’t Wait)” και το “CP-1” τα οποία έκαναν πρεμιέρα εχθές στο show της Annie Mac στο BBC Radio 1.

O Calvin Harris δήλωσε: “ To “Hypnagogic (I Can’t Wait)” και το “CP-1” είναι τα πρώτα tracks από το νέο μου project Love Regenerator. Ήθελα να ξαναανακαλύψω τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησα να παράγω μουσική πριν από 22 χρόνια, πριν να αρχίσουν να επηρεάζουν την δουλειά μου εξωτερικοί παράγοντες. Ήθελα απλά να περάσω καλά και να πειραματιστώ με κάτι που θα μου ακουγόταν ωραίο.

Τα singles είναι εμπνευσμένα από rave, breaks, techno και house ήχους. Αυτή ήταν και η μουσική που άκουγα μεγαλώνοντας. Έκανα ότι μπορούσα για να τα κάνω να ακούγονται σαν να βγήκαν από μία κάψουλα του 1991. Όλοι οι ήχοι και τα synths που χρησιμοποιήθηκαν είναι από αυτή την περίοδο.”

To “Hypnagogic (I Can’t Wait)” και το “CP-1” κυκλοφορούν από την Panik Records και την Sony Music.

SHARE: