Η παγκόσμια επιτυχία του ‘Dance Monkey’ ξεπερασε τις 25 Εκατομμύρια αναζητήσεις στο Shazam, τα 500 Εκατομμύρια views στο YouTube και τα 1.5 Δισεκατομμύρια streams στο Spotify.

Η παγκόσμια επιτυχία του ‘Dance Monkey’ ξεπερασε τις 25 Εκατομμύρια αναζητήσεις στο Shazam, τα 500 Εκατομμύρια views στο YouTube και τα 1.5 Δισεκατομμύρια streams στο Spotify! Μπήκε στη δεκάδα του Billboard Chart και οδεύει προς την κορυφή ενώ στην Ευρώπη πέτυχε το ακατόρθωτο!

Κατάφερε να μείνει στην κορυφή του UK Chart για πάνω από 11 εβδομάδες σπάζοντας κάθε γυναικείο ρεκόρ! Στην Αυστραλία το ‘Dance Monkey’ έχει γίνει 7 φορές πλατινένιο και έχει κερδίσει 4 βραβεία στα ARIA Music Awards (Breakthrough Artist, Best Female Artist, Best POP Release και Best Independent Release).

Σε αλλά νέα, λίγο πριν ξεκινήσει την The Kids Are Coming Tour στην Αμερική εμφανίστηκε στο The Voice του NBC και στο Tonight Show του Jimmy Fallon. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ευρωπαϊκή περιοδεία με sold out εμφανίσεις σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία και Ελβετία.

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε μια συναυλία στην Μελβούρνη όπου συγκέντρωσε 50.000 δολάρια για τη βοήθεια του Αυστραλιανού Ερυθρού Σταυρού και του Πυροσβεστικού Σώματος Βικτώριας και Νότιας Ουαλίας για τις φονικές πυρκαγιές που πλήτουν την Αυστραλία, γεγονός που έγινε sold out μόλις σε δυο λεπτά!

SHARE: