Ο Βρετανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός, Tom Walker, συγκινεί για ακόμα μία φόρα με τα μαγευτικά φωνητικά του στο νέο του single “Heartbeats”.

Ο Βρετανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός, Tom Walker, συγκινεί για ακόμα μία φόρα με τα μαγευτικά φωνητικά του στο νέο του single “Heartbeats”, μία συναισθηματική αλλά δυναμική pop μπαλάντα.

Η κυκλοφορία έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα δείγματα σύνθεσης του καλλιτέχνη και συμπεριλαμβάνεται στην deluxe edition του debut album του “What A Time To Be Alive”.

Ο δίσκος έχει γίνει ήδη χρυσός και έχει φτάσει στο Νο1 στην Αγγλία, στην Αυστραλία, την Γερμανία, την Γαλλία και την Ιρλανδία. Το breakthrough single του “Leave a Light On”, μία απαλή και ευαίσθητη μελωδία με κοφτά ακόρντα πιάνου, εδραίωσε τον Walker στην σημερινή μουσική σκηνή.

Ενώ αυτό το track αναλύει τον πόνο, την μοναχικότητα και την απελπισία που συνδέεται με τον εθισμό σε κάτι, το “Heartbeats” είναι μία γλυκιά νοσταλγική ωδή στην φιλία που εκπροσωπεί τον καλλιτέχνη στην πιο ευγενική φάση του καθώς μιλάει για μία φιλική σχέση που εξασθένησε και τις ελπίδες του για επανένωση.

SHARE: