Ο Aitch κυκλοφορεί το hit single “Taste (Make It Shake)” μέσω της Panik Records και της Sony Music.

Εν συνεχεία της επιτυχίας του, με τις συμμετοχές του στα τραγούδια “Strike A Pose” με τον Young T και τον Bugsey που έφτασε στο Νο19 του UK Official Chart, “Kilos” με τον Bugzy Malone που έφτασε στο Νο20 και στο “Keisha & Becky (Remix)” του Russ & Tion Wayne που έφτασε στο Top 40, o Aitch κυκλοφορεί το hit single “Taste (Make It Shake)” μέσω της Panik Records και της Sony Music.

Με τα προηγούμενα singles του, “Wait” και “Trust Me”, να έχουν φτάσει ήδη τα 2 εκατομμύρια και 2.3 εκατομμύρια αντίστοιχα αναμένεται το 2020 να είναι η χρονιά του και το κολλητικό “Taste (Make It Shake)” είναι ο ιδανικός προάγγελος για το τι ετοιμάζει ο καλλιτέχνης.

To single δίνει έμφαση στις λυρικές ικανότητες του ράπερ που όπως πάντα δείχνουν μια πιο πονηρή και παιχνιδιάρικη πλευρά του, αποδεικνύοντας πως ο Aitch φτιάχνει μόνο τραγούδια που δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει με τίποτα.

Απόδειξη είναι μάλιστα ότι έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματα σημαντικών ανθρώπων του χώρου όπως η Annie Mac (Radio 1), ο Kenny Allstar (BBC Radio 1xtra), o Rob Bruce (Capital Xtra), o Wiley και οι Ghetts & Stormzy.

Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια views στο hit single του “Daily Duppy” και πάνω από 12 εκατομμύρια views στο breakout single του “Straight Rhymez”, το “Taste(Make It Shake)” είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο ο Aitch είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες της εποχής του.

SHARE: