Έχοντας γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία με τα 2 hit singles της σε λιγότερο από ένα χρόνο, η 16χρονη ALMA κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Out Of Control”.

Έχοντας γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία με τα 2 hit singles της σε λιγότερο από ένα χρόνο, η 16χρονη ALMA κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Out Of Control” μέσω της Panik Records.

To single έρχεται αμέσως μετά από το debut “Perfect” και του follow-up “Don’tKnow”. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του, το “Perfect” μπήκε σε αρκετές λίστες του MTV παγκοσμίως και αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα σε Πολωνία, Ρωσία, Ρουμανία, Ελλάδα και Τουρκία.

Επιπλέον, το επίσημο βίντεο του “Perfect” μπήκε στην playlist σε ένα από τα πιο μουσικά κανάλια σε όλο το κόσμο, το VH1. Με το δεύτερο single της “Don’tKnow” η ALMA συνέχισε να χτίζει το global superstar status της. To track εντάχθηκε στην top playlist του Spotify, την New Music Friday και της Apple,την “Best of the Week” σε διάφορες χώρες. Το official clip είναι ένα από τα βίντεο με τις περισσότερες μεταδόσεις της χρονιάς στο MTV Dance και στο MTV Russia.

To νεο single “Out of Control” δίνει έμφαση στην ικανότητα και το πάθος της καλλιτέχνιδας να γράφει μουσική συνδυάζοντας διαφορετικά είδη μουσικής. ‘Εγραψε το τραγούδι μαζί με τον Νο1 παραγωγό της Ρουμανίας Christian Tarcea(Monoir), ο οποίος εμπνευσμένος από την συναισθηματική της προσωπικότητα και το ιδιαίτερο ταλέντο της, την υποστηρίζει από την αρχή της καριέρας της.

Το music video δείχνει την ALMA να βρίσκεται στον ουρανό και να διασχίζει την Σόφια στην Βουλγαρία. “Είμαι πολύ χαρούμενη που κυκλοφόρησε το ‘Out of Control’!

Τα γυρίσματα για το βίντεο είχαν πολύ πλάκα – κυρίως όταν πέταγα στον αέρα. Μου αρέσει πολύ να παίρνω ρίσκα και ένιωσα φανταστικά”, δήλωσε η ALMA.

SHARE: