Η 7 φορές βραβευμένη με βραβείο Grammy τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Alanis Morissette, μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Reasons I Drink”.

Η 7 φορές βραβευμένη με βραβείο Grammy τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Alanis Morissette, μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Reasons I Drink”.

To ολοκαίνουργιο track το έγραψε η Alanis Morissete μαζί με τον Michael Farrell (Morrissey, Macy Gray) και είναι σε παραγωγή του Alex Hope (Troy Sivan, Ben Platt, Tove Lo).

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο πολύ-αναμενόμενο 9ο δίσκο της καλλιτέχνιδας, “SUCH PRETTY FORKS IN THE ROAD”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου. Αυτό θα είναι το πρώτο original album της Alanis από το 2012.

Στις 4 Δεκεμβρίου, η καλλιτέχνιδα παρουσιασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το “Reasons I Drink” στο “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. Επίσης η Alanis θα τιμηθεί με το Icon Award στην τελετή των Billboard Women In Music 2019 στις 12 Δεκεμβρίου στο Los Angeles.

Επιπλέον ο βραβευμένος δίσκος της “JAGGED LITTLE PILL” θα κάνει πρεμιέρα στο Broadway στις 5 Δεκεμβρίου στο Broadhurst Theatre στην Νέα Υόρκη. Με στίχους από την Alanis και μουσική από την ίδια αλλά και τον βραβευμένο με Grammy, Glen Ballard, το “JAGGED LITTLE PILL” είναι σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Tony Award, Diane Paulus (Waitress, Pippin) και είναι μία νέα ιστορία από τον βραβευμένο με Oscar συγγραφέα Diablo Cody (Juno, Tully).

Η Alanis Morissette θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2020 την Αμερικάνικη περιοδεία της που θα περιλαμβάνει 31 shows με την Ευρωπαϊκή περιοδεία της να αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά.

SHARE: