Οι global superstars BTS κυκλοφορούν την καινούρια συνεργασία τους “Make It Right” (feat. Lauv).

Οι global superstars BTS κυκλοφορούν την καινούρια συνεργασία τους “Make It Right” (feat. Lauv). To track έχει στιχουργικές και φωνητικές αλλαγές από το original “Make It Right”, το οποίο περιλαμβάνεται στο “MAP OF THE SOUL : PERSONA”.

To “Make It Right” είναι μία συνεργασία μεταξύ των BTS και του Lauv, του δισκογραφικά ανεξάρτητου τραγουδιστή, multi-instrumentalist και παραγωγό, γνωστό για τα τραγούδια του “I Like Me Better”, “I’m So Tired” και “Lonely”.

Ο Lauv ενώνει τις δυνάμεις του με το K-Pop φαινόμενο που έχει κατακτήσει τον κόσμο και για αυτό το track προσθέτει τους δικούς του Αγγλικούς στίχους στο τραγούδι. Τα χαρακτηριστικά απαλά και ευαίσθητα φωνητικά του Lauv μπλέκονται με την μελωδία του τραγουδιού φέρνοντας μία λαμπρή αλλά εξίσου εξαιρετική αίσθηση στο single. Τα vocals των BTS και του Lauv συνυπάρχουν αρμονικά προσφέροντας μία γοητεία που είναι το ίδιο ξεχωριστή με αυτή του original τραγουδιού.

Το music video που συνοδεύει την κυκλοφορία είναι ένα κολάζ με videos από τα performances του “Make It Right” από το BTS WORLD TOUR “LOVE YOURSELF : SPEAK YOURSELF”. Μαζί με τα βίντεο μπλέκεται και μία ιστορία κινουμένων σχεδίων ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, που ήταν και το μοτίβο της αρχικής κυκλοφορίας. Σκηνές των BTS που γίνονται ένα με τους fans καθώς τραγουδούν και στιγμές με αμέτρητα συναισθήματα πάνω στην σκηνή ενώνονται όμορφα με το υπόλοιπο βίντεο προσφέροντας ακόμα περισσότερο συναισθηματισμό στο τραγούδι.

Οι BTS έχουν συνεργαστεί με αρκετούς παγκοσμίως γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Halsey, o Ed Sheeran, η Nicki Minaj, οι The Chainsmokers, η Charli XCX, η Zara Larsson και ο Juice WRLD. Μέσα από την τελευταία συνεργασία τους με τον Lauv, οι BTS αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά το ευρύ μουσικό φάσμα τους ως γνήσιοι global superstars.

Οι BTS πραγματοποίησαν το grand finale του ιστορικού stadium tour τους BTS WORLD TOUR LOVE YOURSELF : SPEAK YOURSELF (THE FINAL) το οποίο έγινε στην Σεούλ στο τέλος Οκτώβρη.

SHARE: