Η Aris είναι τραγουδίστρια/τραγουδοποιός από την Ρουμανία και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της μετά την συμμετοχή της στο “The Voice” της χώρας της. Το νέο single “Stop” είναι το δεύτερο κεφάλαιο της συνεργασίας του DJ Antonio και της Aris.

Η Aris είναι τραγουδίστρια/τραγουδοποιός από την Ρουμανία και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της μετά την συμμετοχή της στο “The Voice” της χώρας της.

Το πρώτο της single “S.O.S (DJ Antonio Remix)” έφτασε στην 3η θέση του Top100 Shazam Ρωσίας, στην 6η θέση του Top100 Shazam Ουκρανίας και μπήκε στο Top100 Shazam της Βουλγαρίας και του Kazakhstan.

To “S.O.S.” έγινε hit παίζοντας στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς σε χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Λευκορωσία, η Πολωνία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Kazhakhstan, η Αρμενία, η Ελλάδα και η Κύπρος. Φέτος η Aris έχει κυκλοφορήσει ήδη 2 singles – το “Love Again” και το “Streets of Paris”.

O DJ Antonio είναι ένας Ρώσσος Dj/Παραγωγός ευρέως γνωστός στην dance κοινότητα από τα hit singles του “Secret” (feat. Slider & Magnit), “Baby”, “007” (& Bright Sparks) και άλλα.

Το νέο single “Stop” είναι το δεύτερο κεφάλαιο της συνεργασίας του DJ Antonio και της Aris και περιγράφει τις δυσκολίες κάποιου που έχει κουραστεί να δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε μία σχέση χωρίς μέλλον.

Η Aris δήλωσε για το τραγούδι: “Αυτό το τραγούδι βγήκε από μέσα μου, και μιλάει για τις σχέσεις και την ζωή. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμματίζεις, μερικές φορές το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι τα αφήσεις να πάρουν τον δρόμο τους”.

SHARE: