Ο Andy Nicolas έχει το άγγιγμα του Μίδα σε κάθε τραγούδι που γράφει … Σε αυτά τα επιτυχημένα χνάρια βαδίζει και το πιο πρόσφατο hit του, «Mean It».

Ο Andy Nicolas έχει το άγγιγμα του Μίδα σε κάθε τραγούδι που γράφει… Στον κατάλογό του έχει πάνω από 150 tracks, συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και προσωπικά hits που ακούγονται ακόμα και στο εξωτερικό, ενώ μετρά πάνω από

100 εκατομμύρια YouTube views και Spotify streams!

Γεννήθηκε στη Δανία αλλά μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου τραγουδούσαν οι γονείς του. Η μουσική φαίνεται πως είναι στα γονίδιά του, καθώς άρχισε να τραγουδά από την ηλικία των 5 ετών και από τα 11 του χρόνια μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τους στίχους, τη σύνθεση και την παραγωγή.

Μετά από λίγα χρόνια παραμονής στο Λονδίνο επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να γράφει και να κυκλοφορεί τη δική του μουσική.

Η πρώτη του επίσημη κυκλοφορία ήταν το «Let Me Be» του Dino Romeo, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, χρονιά κατά την οποία έγραψε και τραγούδησε την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία των Energy Deejays, «Gravity».

Οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν ονόματα της pop και dance ελληνικής σκηνής, όπως οι Claydee, Dino MFU, Housetwins, Angel Stoxx και Consoul Trainin, ενώ έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει, όπως τα «Triumph» της Ελένης Φουρέιρα, «Μισή Καρδιά» της Έλενας Παπαρίζου και «Million To One» των Playmen και Demy.

Εξίσου «εκρηκτικά» είναι και τα προσωπικά του hits, πολλά εκ των οποίων έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, «σκαρφαλώνοντας» σε υψηλές θέσεις του airplay και των ψηφιακών charts.

Σε αυτά τα επιτυχημένα χνάρια βαδίζει και το πιο πρόσφατο hit του, «Mean It», που κυκλοφορεί από την D2E και την Panik Records. Στο «Mean It» ο Andy Nicolas υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και την παραγωγή μαζί με τους Tim Aeby και John Lambori, μας «ταξιδεύει» για ακόμα μία φορά με το συναισθηματικό και επηρεασμένο από την αξέχαστη δεκαετία των ‘80s ήχο του!

SHARE: