Οι Cage The Elephant κυκλοφορούν ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο πέμπτο άλμπουμ τους “Social Cues” … Το “Night Running” αποτελεί την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους με τον Beck.

Οι Cage The Elephant κυκλοφορούν ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο πέμπτο άλμπουμ τους “Social Cues” που θα είναι διαθέσιμο στις 19 Απριλίου μέσω της RCA Records.

Την παραγωγή του δίσκου επιμελήθηκε o John Hill (Santigold, Florence + The Machine, The Machine, Portugal. The Man, tUnE-yArDs) και ηχογραφήθηκε στα Battle Tapes Recording στο Nashville και στο The Village Recording Studio στο L.A.

Το “Social Cues” είναι η συνέχεια του βραβευμένου με GRAMMY® Award άλμπουμ των Cage The Elephant με τίτλο “Tell Me I’m Pretty”.

Το “Night Running” αποτελεί την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους με τον Beck, με το οποίο δίνουν στους fans τους, μια πρώτη γεύση από την καλοκαιρινή περιοδεία που ετοιμάζουν θα κάνουν μαζί με τον Beck υπό τον τίτλο “The Night Running Tour”.

Οι Cage Το Elephant με το “Ready To Let Go” παραμένουν #1 στο Alternative Airplay στις ΗΠΑ και στον Καναδά, σημειώνοντας το όγδοο Νο1 στην καριέρα τους.

SHARE: