“Για μένα, το ‘Party For One’ είναι ένας ύμνος για το τι είναι να γιορτάζεις το χρόνο με τον εαυτό σου … δήλωσε η Jepsen σχετικά με το τραγούδι.

“Για μένα, το ‘Party For One’ είναι ένας ύμνος για το τι είναι να γιορτάζεις το χρόνο με τον εαυτό σου, κάτι που είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να απολαμβάνουν μερικές φορές και είναι κάτι που μαθαίνω να κάνω όλο και περισσότερο”, δήλωσε η Jepsen σχετικά με το τραγούδι.

“Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει πολλά από αυτά που είναι για μένα αυτό το album όπως η ρομαντική αγάπη αλλά και το να αγαπάς τον εαυτό σου”. Ο Captain Cuts και ο HIGHTOWER υπέγραψαν την παραγωγή του τραγουδιού.

Το τελευταίο album της Jepsen ήταν το “E • MOTION” του 2015. Μια συλλογή με B-sides κυκλοφόρησε την αμέσως επόμενη χρονιά.
Το νέο τραγούδι ακολουθεί το περσινό «Cut to the Feeling» ενώ έχει κυκλοφορήσει επίσης μια σειρά από συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών με τους Bleachers (“Hate That You Know Me”), τους BC Unidos («Trouble in the Streets»), και Charli XCX (“Backsea”)

SHARE: