Η Mariah Carey ολοκληρώνει σε λίγες μέρες τις Sold Out εμφανίσεις της στην Ευρώπη στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης περιοδείας της με τίτλο “All I Want For Christmas Is You Tour” απολαμβάνοντας τον νέο της δίσκο “Caution”

Το Throwback Thursday Track αποτελεί τη νέα κατηγορία στην οποία η Feelgood Records κάθε Πέμπτη θα παρουσιάζει μια μεγάλη επιτυχία από το παρελθόν, επιλεγμένη από τον θρυλικό κατάλογο της Sony Music σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Το ξεκίνημα αυτής της κατηγορίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την διαχρονική Diva της Pop Mariah Carey.

To All I Want For Christmas κυκλοφόρησε 1 Νοεμβρίου του 1994 στην Columbia Records και η ίδια υπογράφει την παραγωγή, τους στίχους και την σύνθεση μαζί με τον Walter Afanasieff.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το “All I want For Christmas” έχει πιστοποιηθεί ως το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην σύγχρονη ιστορία των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Η Mariah Carey ολοκληρώνει σε λίγες μέρες τις Sold Out εμφανίσεις της στην Ευρώπη στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης περιοδείας της με τίτλο “All I Want For Christmas Is You Tour” απολαμβάνοντας τον νέο της δίσκο “Caution” να σκαρφαλώνει συνεχώς στα παγκόσμια Chart και να εισπράττει ασυνήθιστα καλές κριτικές.

Το “Caution” κυκλοφορεί σε CD και βινύλιο από την Epic Records / Sony Music.

SHARE: