Ο Steve Aoki είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και DJs της electro house …

Ο Steve Aoki είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και DJs της electro house. Έχει στο ενεργητικό του τέσσερα albums, μεγάλες dance επιτυχίες και συνεργασίες με will.i.am, Afrojack, LMFAO, Linkin Park, Iggy Azalea, Lil Jon, Laidback Luke, BTS, Louis Tomlinson και Fall Out Boy.

Πρόσφατα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας σειράς comic book επιστημονικής φαντασίας με τίτλο NEON FUTURE αλλά και την κυκλοφορία του επερχόμενου album του “Neon Future III”.

O Nicky Jam αποτελεί σίγουρα έναν από τους καλλιτέχνες της χρονιάς για την latin μουσική. Το πολυπλατινένιο “X” σε συνεργασία με τον J Balvin, τον Maluma και τoν Ozuna έχει φτάσει τα 475 εκατομμύρια streams μόνο στο spotify, ενώ στο Youtube μετρά 1 δισεκατομμύριο views σε λιγότερο από 6 μήνες κυκλοφορίας.

Μεγάλη τιμή για τον Nicky Jam αποτέλεσε η ανάθεση στον ίδιο και την παρέα του Will Smith και Era Istrefi για το official track του World Cup που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην Ρωσία με την τριάδα να το ερμηνεύει στην τελετή έναρξης.

Με το πρώτο άκουσμα της συνεργασίας τους στο Jaleo καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή η κυκλοφορία θα απασχολήσει για πολύ καιρό τα παγκόσμια charts και θα ακουστεί δυνατά σε όλα τα clubs και τα ραδιόφωνα που στηρίζουν την Pop και Latin dance μουσική.

SHARE: