Συνεργασία της Χρονιάς και Αγαπημένο Pop / Rock τραγούδι), η Camila Cabello κυκλοφορεί το μαγευτικό video clip για την ορχηστρική έκδοση του “Consequences”.

Λίγες ώρες μετά το θρίαμβό της στα American Music Awards 2018, από όπου απέσπασε 4 βραβεία (Νέου Καλλιτέχνη της Χρονιάς, Βίντεο της Χρονιάς, Συνεργασία της Χρονιάς και Αγαπημένο Pop / Rock τραγούδι), η Camila Cabello κυκλοφορεί το μαγευτικό video clip για την ορχηστρική έκδοση του “Consequences”.

Η πρωτότυπη version του τραγουδιού συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο προσωπικό το πλατινένιο άλμπουμ της ανερχόμενης pop star με τον τίτλο “Camila” που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο από την Epic Records / Sony Music και περιέχει επίσης το έξι φορές πλατινένιο “Havana” και το διπλά πλατινένιο “Never Be The Same”.

Σχετικά με το “Consequences”, η Camila Cabello σχολιάζει:

«Νιώθω ότι το “consequences” (συνέπειες) είναι το επακόλουθο μιας αγάπης που είναι τόσο μεθυστική ώστε δύσκολα ξεφεύγει από το μυαλό σου.

Ή ο τύπος της αγάπης που συγκρίνεις με όλων των άλλων και δεν μοιάζει με καμιά».

Το πανέμορφο video clip του “Consequences” βασίζεται σε μία ιδέα της Camila Cabello και κάνει ένα υπέροχο ταξίδι στις εποχές του χρόνου, με αρκετά παραμυθένια στοιχεία κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Από το μουντό φθινόπωρο στο χιονισμένο χειμώνα έως την ανθισμένη άνοιξη.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο βραβευμένος Dave Meyers, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του και στο απολαυστικό video clip του “Havana”.

Συμπρωταγωνιστεί ο 26χρονος Αμερικανός ηθοποιός Dylan Sprouse, γνωστός για το ρόλο του “Zack Martin” στη σειρά “The Suite Life of Zack & Cody” του Disney Channel και δίδυμος αδελφός του Cole Sprouse.

SHARE: