Το αγαπημένο δίδυμο ξαναχτυπά! Το “Invited” ξεχωρίζει για την εθιστική pop μελωδία του και το ξεσηκωτικό beat !!!

Το αγαπημένο δίδυμο ξαναχτυπά!

Οι Marcus & Martinus είναι το μεγαλύτερο teenage pop φαινόμενο, που προέρχεται από Σκανδιναβία, εδώ και χρόνια. Τα μόλις 16 ετών, δίδυμα αγόρια από τη Νορβηγία έχουν ήδη εδραιωθεί ως επιτυχημένοι καλλιτέχνες, με την Ελλάδα να αποτελεί σταθμό στην πορεία τους, καθώς έχουν ένα από τα μεγαλύτερα Fan-Base παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα βραβεύτηκαν στα MAD Video Music Awards 2018 στην κατηγορία “Τeen Choice Award – Best International Act” .

Η συναρπαστική pop μουσική τους και η μαγνητική σκηνική παρουσία είναι αδύνατο να μην κερδίσει την προσοχή οποιουδήποτε, με αποτέλεσμα τους πιστούς MMers να αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς ανά τον κόσμο. Τα αγόρια έχουν κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ και μόλις ολοκλήρωσαν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, “Moments tour”, η οποία κάλυψε 14 χώρες και 28 sold out shows (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) και η ιστορία τους έχει μόλις αρχίσει…

Το “Invited” ξεχωρίζει για την εθιστική pop μελωδία του και το ξεσηκωτικό beat σε παραγωγή του Emanuel “Email” Abrahamsson (Zara Larsson, Icona Pop).

SHARE: