Ο δημιουργός των απόλυτων #hits Claydee συνεργάζεται αυτή τη φορά με την Nikki Lee και τον Alex Lupa στο track “Donde Estas”.

Ο δημιουργός των απόλυτων #hits Claydee συνεργάζεται αυτή τη φορά με την Nikki Lee και τον Alex Lupa στο track “Donde Estas”. Το αποτέλεσμα; Ένα super catchy τραγούδι σε latin ρυθμό που θα κάνει τους πάντες να το τραγουδάνε στο #repeat!

Αυτή είναι η πιο hot κυκλοφορία της Nikki Lee μέχρι στιγμής και σηματοδοτεί την επιστροφή της στην Ευρώπη μετά από 2 χρόνια live εμφανίσεων σε κάποια από τα πιο δημοφιλή clubs της Αυστραλίας! Η ερμηνεύτρια γίνεται ξανά μέρος του roster της D2E δημιουργώντας μαζί με τον Claydee και την ομάδα του, το “Donde Estas”!

Η Nikki Lee έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Claydee για το single της “Chicki Chicki” το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Αν.

Ευρώπη μετρώντας πάνω από 13 εκ. προβολές στο Youtube! Παράλληλα, συμμετείχε φωνητικά στην τεράστια επιτυχία του Claydee “Mamacita Buena” που έφτασε τα 70 εκ. προβολές στο YouTube και σκαρφάλωσε στο Νο1 σε 4 χώρες!

SHARE: