Οι LSD, το καινούργιο εγχείρημα του Labrinth, της Sia και του Diplo, παρουσιάζουν το νέο single «Thunderclouds».

Καταιγίδες, αστραπές και βροντές φέρνουν οι LSD με το “Thunderclouds”.

Οι LSD, το καινούργιο εγχείρημα του Labrinth, της Sia και του Diplo, παρουσιάζουν το νέο single «Thunderclouds».

Tο πιο εντυπωσιακό και “πιασάρικο” τραγούδι, στην μέχρι τώρα πορεία τους.

Η hitmaker τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Sia, ο superstar DJ – μουσικός παραγωγός Diplo και ο ταλαντούχος ράπερ Labrinth συμμαχούν σε ένα καινούριο εγχείρημα που έρχεται να ταρακουνήσει τη μουσική βιομηχανία. Το supergroup που δημιουργούν έχει την ευρηματική επωνυμία «LSD» και προκύπτει από τα αρχικά γραμμάτων των ονομάτων του αλλά φυσικά παραπέμπει και στην ψυχεδελική ουσία που κυριάρχησε στο Rock ‘N’ Roll lifestyle στα 60s και70s.

Ο Diplo έχει βαφτίσει τον ήχο των LSD ως «καταπληκτική pop μουσική από άλλο πλανήτη» και όπως φαίνεται έχει απόλυτο δίκιο.

Η συνεργασία των τριών έμπειρων καλλιτεχνών εγκαινιάστηκε με τα δύο singles “Genius” και “Audio”, τα οποία κυκλοφόρησαν τον περασμένο Μάιο.

Το βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι διακατέχεται από την ίδια ιδιόμορφη αισθητική του “Genius” αλλά και του “Audio” συνδυάζοντας τα κινούμενα σχέδια με την «ψυχεδελική» αισθητική.

Σε σκηνοθεσία του Ben Jones και γραφικά του Gabriel Alcala, το στιλ που ακολουθούν οι LSD σε αυτά τα βίντεο έχει αντλήσει σαφές επιρροές από το διάσημο «Κίτρινο Υποβρύχιο» (Yellow Submarine), την ταινία – μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων που είχαν κυκλοφορήσει οι θρυλικοί Beatles το 1968.

SHARE: