Ο Βρετανός μουσικός παραγωγός και DJ Calvin Harris συνεχίζει να “αναστατώνει” τις ραδιοφωνικές συχνότητες -και όχι μόνο- με το ολοκαινουργιο single ” Promises ” και στα φωνητικά συναντάμε το όνομα του έτερου Βρετανού, super star, Sam Smith.

Ο Βρετανός μουσικός παραγωγός και DJ Calvin Harris συνεχίζει να “αναστατώνει” τις ραδιοφωνικές συχνότητες -και όχι μόνο- με το τελευταίο του single “One Kiss” πλάι στην Dua Lipa,
καταφέρνοντας να φτάσει στην κορυφή των Charts και να συγκαταλέγεται στα Top 3 Hit Singles του φετινού καλοκαιριού.

H τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά ήταν το album “Funk Wav Bounces Vol. 1” (2017), στο οποίο συμμετείχαν «τεράστια» ονόματα της παγκόσμιας pop και hip hop σκηνής
όπως οι: Migos, Nicki Minaj, Frank Ocean, Pharrell Williams, Snoop Dogg, John Legend, Khalid, κ.ά.

Ο τίτλος του ολοκαίνουριου single είναι “Promises” και στα φωνητικά συναντάμε το όνομα του έτερου Βρετανού, super star, Sam Smith.

Οι δύο καλλιτέχνες υπογράφουν τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού σε συνεργασία με την Jessie Reyez, η οποία ακούγεται στο τραγούδι στα backing vocals .

Τόσο ο Harris όσο και ο Smith προανήγγειλαν την κυκλοφορία αυτή μέσα από τα social media, εκφράζοντας τον έντονο ενθουσιασμό τους.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα retro lyric video που παντρεύει εξαιρετικά την εικόνα με το “feeling” του τραγουδιού.

SHARE: