Ο Jason Derulo συνεργάζεται με David Guetta, Nicki Minaj & Willy William στο : «Goodbye»

Ο Jason Derulo ενώνει δυνάμεις με τον David Guetta, τη Nicki Minaj και τον Willy William στο νέο τραγούδι «Goodbye».

Ο 28χρονος Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και χορευτής, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού συναντά για πρώτη φορά τον καταξιωμένο DJ και μουσικό παραγωγό. Το «Goodbye» Θα συμπεριληφθεί μάλιστα στον επερχόμενο δίσκο «7» του 50χρονου Γάλλου.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Queen» με τις εντυπωσιακές συνεργασίες, η αδιαφιλονίκητη «βασίλισσα της hip-hop» συμπράττει ξανά με τον Jason Derulo.

Ενάμιση χρόνο έπειτα το smash hit «Swalla», το video clip του οποίου έχει προβληθεί πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια στο YouTube, υπάρχουν ξανά οι κατάλληλες βάσεις και τα εφόδια για άλλη μία επιτυχία που θα κάνει θραύση.

Ο Willy William έγινε γνωστός στους Έλληνες ακροατές με την επιτυχία «Ego», που ανέβηκε έως το Νο 2 του επίσημου Airplay Chart στη χώρα μας.

Το όνομά του εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη όταν συνεργάστηκε με τον J Balvin για το hit single «Mi Gente», το οποίο πλησιάζει τις δύο δισεκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube, ενώ απέκτησε και remix με τη συνδρομή της Beyoncé.

Το «Goodbye» περιέχει samples από το κλασκό τραγούδι «Con Te Partirò» (Time to Say Goodbye) του διάσημου Ιταλού τενόρου Andrea Boccelli (1995).

Με μία dancehall παραγωγή που αναμειγνύεται με ηλεκτρονική ατμόσφαιρα, rap ρίμες και R&B μελωδίες, το «Goodbye» είναι το πιο δυνατό τραγούδι που θα μπορούσε να προκύψει από μία εκρηκτική συνύπαρξη όπως αυτή των Jason Derulo, David Guetta, Nicki Minaj και Willy William.

Πηγη : Hit Channel

SHARE: