Τα 2 νέα singles “Summertime Magic” και “Feels Like Summer” προετοιμάζουν ιδανικά τους fans του Glover …

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης, ηθοποιός και παραγωγός με Grammy, Golden Globe και Emmy, Childish Gambino έχει βαλθεί να ομορφύνει το καλοκαίρι μας και το καταφέρνει αβίαστα, πάντα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς με την πρώτη ακρόαση του νέου του E.P.(ή διπλό single αν προτιμάτε) πείθει τους πάντες και μας μεταφέρει σε ειδυλλιακά τοπία γεμάτα ήλιο, θάλασσα και καλοκαιρινές περιπέτειες.

Τα 2 αυτά νέα singles “Summertime Magic” και “Feels Like Summer” προετοιμάζουν ιδανικά τους fans του Glover για τον επερχόμενο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει μέσω της Wolf + Rothstein / RCA Records.

Το Summer Pack E.P. είναι η συνέχεια του Gambino μετά το εκρηκτικό “This is America”, το οποίο πρωτοπαρουσίασε ως host και performer στο Saturday Night Live, με τα αποτελέσματα λίγο πολύ γνωστά σε όλους…

Ακολούθησε η κυριαρχία του σε όλες τις κατηγορίες των παγκόσμιων Chart (# 1 στο Billboard Hot 100 Chart, έγινε πλατινένιο σε μόλις 3 εβδομάδες και μέχρι στιγμής το μαγευτικό βίντεο έχει πάνω από 310 εκατομμύρια προβολές σπάζοντας όλα τα φετινά ρεκόρ στα παγκόσμια trends).

SHARE: